WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wildlife

Afrika har kallats den största showen på jorden och en Lion Sands-safari spelas som en höjdpunktsrulle. Vårt privata reservat bevarar 12 400 ha (30 600ac) livsmiljö som är hem för den högsta och mest mångsidiga koncentrationen av vilda djur på södra halvklotet. Du kan se alla Afrikas ikoniska arter här, inklusive de fem stora, tillsammans med en stödjande besättning av 150 däggdjursarter och över 500 fågelsorter. Magin här ligger i hur du upplever denna extraordinära plats och dess vilda underverk, och det är där vår talang ligger.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

Dessa är våra promenader efter frukost på den vilda sidan. För dem som vill uppleva busken, inte bara observera det, det finns ingen bättre guidad utflykt. Du tappas i den tjocka av saker och alla fem sinnen engagerar... Känn skrubben under dina fötter, rör en sammetslen akaciafröpod, hör sprickan i en gren som indikerar att du inte är ensam, och se spelet visas bara några meter bort — spännande! Detta är också en fantastisk möjlighet att möta de mindre varelserna, ofta missade på safari fordon, och att upptäcka mer om reservatets växter — många med fascinerande medicinska egenskaper och traditionella användningsområden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Food & Wine

Från bomafester till safari förfriskningar, middagar lovar att vara en höjdpunkt — för alla våra gäster, med alla kostbehov, inklusive kosher, tillgodoses. Våra kockar förvandlar lokala recept till moderna rätter, vilket ger dig en smak för södra Afrika. Parat med premiumviner från Cape blir middagar en upplevelse. Våra vinprovningar är också en favorit bland finsmakare och dabblers.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tinyeleti Treehouse

Tinyeleti, som betyder ”många stjärnor”, erbjuder stor utsikt över ett avlägset landskap, kulat av en ännu större himmel, dess ljus blinkar ner till horisonten. Men par och familjer behöver inte avstå från lyx för en upplevelse utanför denna värld. En gourmetpicknick, upplyst av lyktor och fjädersängar säkerställer att gästerna kommer att vara ganska bekväma.

Vårt Tinyeleti Treehouse inbjuder dig till romantiska nätter under stjärnorna. Njut av en picknickmiddag när solen går ner, lyssna på ljudet från det vilda och sova ovanpå molnliknande, plyschsängar. Här avstår du inte från någon lyx och kommer aldrig att glömma natten du sov längs Sabiefloden under de afrikanska stjärnorna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa & Wellness

Efter aktiva dagar på safari, återställ din kropp, sinne och själ i vår utomhusspa - för dig närmare naturen genom härliga massage, wraps, ansiktsbehandlingar och mer med naturliga oljor. Wellness är viktigt för oss och kommer lätt i denna naturliga reträtt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Giving Back

Lion Sands hjälper tillsammans med MORE Community Foundation våra lokala byar i Huntington och Justicia B, och du kan också engagera dig. Ta en samhällstur, vars intäkter går till våra utvecklingsprojekt här, eller kavla upp ärmarna för att hjälpa till genom våra Get Your Hands Dirty-initiativ.

Dessa fokuserar på utbildning, infrastruktur, hälsa och miljö, och du kan välja det område som bäst passar dina färdigheter och intressen. Det här är extraordinära sociala upplevelser som tar dig till hjärtat av södra Afrika för att förverkliga dina egna och andras drömmar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Sands Tinga Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor