WeTu Analytics

Tsowa Safari Island

Guided Island Walks

Guidade 1 timmes promenader (eller längre om det behövs) erbjuds dagligen till den äldre magnifika centrum av ön, hem till århundrade gamla baobabträd. Sällsynta gr=runda liljor blommar tidigt på året medan en lugn flod rinner genom ön där ett par avel Pels fiskuggla bor i ett Mangosteenträd. Fågellivet längs vattenkanten inkluderar African Finfoot och Schalow Turaco.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Canoeing

Tillgänglig året runt, *Barn 16 år + äldre

Kanotpaddling sker i två man uppblåsbara och erbjuds från mitten av morgonen till tidig eftermiddag, gäster kommer

åtföljas av guider även i uppblåsbara. Denna roliga aktivitet är ett bra sätt att tillbringa en äventyrlig eftermiddag. Gäst avgår från ön i sina båtar och äter lunch och dryck på flodens strand. Uttagspunkten är cirka 1,5 timmar nedströms. Gäst transporteras tillbaka till ön i en öppen 4x4 spel visning fordon

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Game Walks

*Barn 16 år + äldre

Spel promenader erbjuds på fastlandet som anses vara en första safari område. En lätt frukost serveras innan du börjar vid första ljuset på promenaden. Avgångstiden bestäms av soluppgång.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Barn 12 år + äldre

Spelenheter erbjuds genom denna sceniskt vackra nationella äldre park i början av morgnarna. Spelenheterna är cirka 3 till 4 timmar och inkluderar en förfriskning stopp. Zambezi National Park är hem för stora flockar av elefant, buffel, lejon, hyena, giraff och många antiloper arter. En lätt frukost serveras innan du börjar vid första ljus på spelenheten. Avgångstiden bestäms av soluppgången.

Vissa Mer
Vissa Mindre

River Cruise

Floden kryssning erbjuds sent på eftermiddagen för att njuta av de äldre spektakulära solnedgångar längs Zambezifloden. Gäst kan njuta av drinkar och snacks med våra guider på vår bekväma flod

kryssare samtidigt hålla utkik efter spel kommer ner för att dricka.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tsowa Safari Island

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor