WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Private Use

(5 rum)

Detta eleganta, exklusiva boende ligger i Zimbabwes avlägsna djurreservat Malilangwe, bredvid Singita Pamushana Lodge på en sandstensås och erbjuder oefterhärmlig utsikt över det omgivande landskapet och den vackra Malilangwe Dam nedanför.

Designad för familjer och vänner, består detta intima erbjudande av fem expansiva sovrum, alla med eget däck, som alla strömmar sömlöst in i hemmets gemytliga vardagsrum, interaktivt kök och chic bar-deli — och på olika utomhusdäck och en stor fälgpool med panoramautsikt.

Malilangwe Houses inredning och design är inspirerad av regionens rika stamhistoria och återspeglar den raffinerade lyx, men ändå ljusa och luftiga atmosfären i Pamushana Lodge. De cirka 130 000 tunnland av praktiskt taget orörd vildmark bidrar till lockelsen i detta moderna afrikanska hem, vilket gör det till en oförglömlig lyxsafari i en magnifik miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Day Use Rate

(5 rum)

Detta eleganta, exklusiva hem ligger i Zimbabwes avlägsna djurreservat Malilangwe. Här bor du bredvid Singita Pamushana Lodge på en sandstenskås och erbjuder oefterhärmlig utsikt över det omgivande landskapet och den vackra Malilangwe-dammen nedanför.

Designad för familjer och vänner, består detta intima erbjudande av fem expansiva sovrum, var och en med egen privat däck, som alla flyter sömlöst in i hemmets gemytliga vardagsrum, interaktivt kök och chic ”bar-deli” - och på olika utomhusdäck och en stor rim-flow pool med panoramautsikt.

Malilangwe Houses inredning och design är inspirerad av regionens rika stamhistoria och återspeglar Pamushana Lodges raffinerade lyx, men ändå ljusa och luftiga atmosfär. De omgivande 130 000 tunnland av praktiskt taget orörd vildmark bidrar till lockelsen i detta moderna afrikanska hem, vilket gör för en oförglömlig lyxsafari i en magnifik miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Singita Malilangwe House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor