WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Dagliga spelenheter med professionella guider och trackers ger den perfekta möjligheten att komma nära Afrikas otroliga djur, medan sena eftermiddagsenheter avslöjar den svårfångade magin i nattliga Afrika. Våra spelenheter utförs alla i toppmoderna Land Cruisers, som var och en rymmer högst sex gäster. Under din vistelse på Singita Malilangwe House kommer du sannolikt att upptäcka ett brett utbud av vilda djur, inklusive vit och svart noshörning, Lichtenstein hartebeest, sobel, nyala, klipspringer, gepard, vildhund, lejon, leopard och ett överflöd av fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Safari Walks

Vandringssafari är ett otroligt sätt att uppleva busken på nära håll och personligt. Din expert guide och tracker kommer att följa dig när du spåra djur till fots genom vildmarken och utforska de magnifika växter och landskap runt dig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Vatten är en källa till liv och skönhet, och ingen plats är detta tydligare än i den avlägsna lugnet i den afrikanska busken. Fiske vid dammen nedanför stugan är det perfekta sättet att uppleva detta underverk med egna ögon. Släpp in ett lock och se vad bounty dagen kommer att medföra, medan din guide och tracker visar dig hur lokalbefolkningen fångar fisk med växter som finns i området. Singita Malilangwe har utmärkt viltfiske under hela året inklusive Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) och Havskatt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

Det finns kanske ingen mer transcendent erfarenhet än att titta upp mot en full himmel av glittrande stjärnor. Människan har haft en kärleksaffär med natthimlen i århundraden och med mycket lite föroreningar och inget stadsljus för att förringa stjärnorna, kommer din syn på himlen här att vara kristallklar — ingenting mellan dig och den stora afrikanska himlen ovanför.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rock Art Site Visit

San Bushmen är en av jordens äldsta kontinuerliga kulturer på jorden, de ursprungliga jägarna, deras sätt att leva är en spegel i vårt förflutna. Ta en pedagogisk tur för att se San Bushmen rockkonst som går tillbaka tiotusentals år och lära sig om deras anmärkningsvärda sätt att leva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wine Experience

Som en av Afrikas mest inflytelserika köpare av vin, Singitas källare är hem för några av de mest eftertraktade privata reserverna och vintagevinerna som kontinenten har att erbjuda.

Oavsett om du är en finsmakare eller bara njuter av enstaka glas vin, våra erfarna sommelierer glädjer sig över att introducera gäster till ett stort urval av sorter från hela världen.

Genom Singita Premier Wine Direct kan gästerna köpa viner från våra källare: antingen för att tas hem i slutet av resan eller levereras bekvämt till deras dörr. Som ett tillägg till källarköp har vi säkrat tilldelning av mycket begränsade, eftertraktade viner, inklusive ”Icons”, ”Single Vineyard” och ”Limited Release” viner, direkt från ledande vingårdar i Sydafrika.

Förvaras i temperaturkontrollerade källare, dessa viner är osannolikt att vara tillgängliga någon annanstans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wellness

Den afrikanska vildmarken erbjuder lyxen av ofiltrerad tid och rum och är den ultimata miljön för fullständig avkoppling, medan kontinentens helande energier är inkapslade i ritualer som ger näring och näring.

På Singita, vårt bestående syfte att återställa landet och dess vilda djur sträcker sig till att erbjuda helande upplevelser till våra gäster vid varje beröringspunkt. De dedikerade behandlingarna i våra massageutrymmen utnyttjar de djupa fördelarna med inhemska visdomar och eteriska oljor som slappnar av, fyller på och återupplivar. Varje skräddarsydd terapi kan anpassas och tidsinställas efter önskemål, vilket garanterar en helt personlig upplevelse.

Massagemenyn har utformats för att fördjupa gästerna i deras vackra omgivningar, och alla behandlingar innehåller den friden och livliga energin för att återuppliva och ge näring till själen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowner Cruise

Den afrikanska solnedgången är ett tillfälle värt att fira.

Dammen nedanför lodgen är den perfekta platsen att njuta av en underbar solnedgångskryssning medan du smuttar på uppfriskande solnedgångar och att titta på det magnifika djurlivet när det kommer ner för att smutta från dammen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Singita Malilangwe House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor