WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Ngwedi Premier Suite (Sleeps 2)

Ngwedi Suite erbjuder 232 m ² komfort och elegans. En soffa med rosenformad soffa ankar det stora vardagsrummet och loungen, placerad på ena sidan av svitens imponerande spis från golv till tak. En eklektisk användning av möbler kan hittas genom sviten, inklusive en modern känsla kombinerad med rustika element. Sovrummet utspelar sig på en privat Saligna trädäck.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lesedi Premier Suite (Sleeps 2)

Sviten Lesedi ligger på 232 kvadratmeter och har alla bekvämligheter i hemmet som accentueras av det strömmande ljuset från den afrikanska solen. Handgjorda möbler, såsom zebra hud byrå. Vid sidan av är noggrant utvalda samtida verk. Svitens lounge är avskild från sovrummet av en cylindrisk stenklädd öppen spis från golv till tak. Infällbara glasväggar öppnar upp för att avslöja en privat infinitypool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sephiri Family Premier Suite (Sleeps 4)

(2 rum)

Sephiri Suite i 2 våningsplan rymmer upp till fyra gäster och är perfekt för familjer. Kliv ner till huvudplanet från entrén, där ett rymligt sovrum, vardagsrum och studie väntar. Sviten är designad i en lugnande neutral färg och har anpassade moderna möbler, infällbara glasdörrar från golv till tak och vardagsrum som spereras av en stenklädd öppen spis. Det expansiva däcket ger vika för din egen infinitypool för privat avkoppling.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Metsi Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 rum)

Den 593 kvadratmeter Metsi Presidential Suite är verkligen hisnande. En imponerande blandning av modern design och afrikansk konst och artefakter. Golv till tak glasväggar viks bort helt, avslöjar en lika rymlig Saligna trädäck, privat infinitypool, jacuzzi och uteservering.

Särskild anmärkning: kan omvandlas till en två sovrum presidentsvit med förbehåll för koncessionsgräns

Vissa Mer
Vissa Mindre

Molelo Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 rum)

Den 619 kvadratmeter stora Molelo Presidential Suite illustrerar en perfekt balans mellan eleganta interiörer i vitt och glas kombinerat med moderna afrikanska och internationella designelement. Den rymliga svit med två sovrum avslöjar en magnifik förhöjd utsikt över det afrikanska landskapet med golv till tak glasdörrar som viks bort på ett rymligt Saligna trädäck, infinitypool, jacuzzi och uteservering.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Molori Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor