WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Molori whiskey bar and hide

Nytt för Molori Safari är vår nya göm- och whiskybar. Gömmen erbjuder magnifik utsikt över Molori vattenhål som snabbt har blivit en favoritplats för gäster att observera Madikwe djurliv i närheten. Det erbjuder stora fotografer nya möjligheter att ta intima bilder av elefanter, lejon, buffel och fantastiska fågelliv som dyker in för att dricka vid vattenhålet. Intill gömstället, som har glasdörrar från golv till tak med utsikt över bergskedjan Dwarsberg, får gästerna uppleva whisky och vinprovningar medan du tittar på djurlivet gå förbi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives and Walks

För nära möten med naturen, erbjuder Molori spelenheter två gånger dagligen som syftar till att lämna gäster med minnen av mycket mer än bara “big five” eller Madikwe “super seven”. Det 75 000 hektar stora reservatet har flera stolthet av lejon, stora elefantbesättningar, svart och vit noshörning, otaliga bufflar och över 340 fågelarter, samt utrotningshotad gepard, brun hyena och en frisk population av vilda hundar. Nattdrivenheter visar upp en mängd nattliga djurliv, inklusive leopard, honungsbadger och olika mindre medlemmar av kattfamiljen. Våra guidade safari promenader ger gästerna en spännande upplevelse av att spåra djur till fots och orientering på medicinalväxter och lokalhistoria.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunsets, Bush Breakfasts and Bush Dinners

För att förbättra buskupplevelsen tar Molori Safari Lodge upplevelsen på steg längre med exklusiva användningsområden inom spelreserven för att titta på hisnande solnedgångar medan du njuter av champagnecocktails eller för att njuta av en lätt frukost i busken medan du har utsikt över de stora Madikwe slätter hela vägen till att dela middag och brand side berättelser i vår exklusiva Bush Site ligger bara 20 minuter från Lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photography

Etienne Oosthuizen är vår Specialist Field Guide som kan erbjuda en kort fotokurs till våra gäster. Fånga de underbara minnena från din afrikanska Safari eller det otroliga djurlivet som du kommer att stöta på under dina spelenheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rhino Tagging Expedition by Helicopter

För de gäster som vill delta i att hjälpa till att bekämpa kriget mot tjuvjakt och att göra en skillnad en Rhino åt gången, Molori Safari Lodge i samband med Madikwe Game Reserve, erbjuder den unika möjligheten för händer på spårning och taggning deltagande och en vad som bara kan beskrivas som en gång i en livstid erfarenhet. Denna aktivitet är tillgänglig på begäran i förväg och mot en extra kostnad. Vänligen fråga vid bokningstillfället för ytterligare information.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spoor Identification and Tracking

Våra guider delar med sig av sin kunskap om att hitta, identifiera och spåra olika typer av djurspår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

För en mer himmelsk upplevelse kan gästerna dra nytta av Moloris observatorium. Med ett fullt infällbart tak är observatoriet utrustat med ett helautomatiskt digitalt teleskop (ett av de största privatägda teleskop i södra Afrika) för att utforska kosmos och södra halvklotets anmärkningsvärda natthimlen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Super Seven by Night

För den äventyrliga Molori Safari Lodge erbjuder nattbilsdrivna enheter med NVG (NVG) och högteknologiska militära emissionsfacklor, exklusivt för Molori, detta ger en helt ny dimension och spännande upplevelse för buskspårning äventyr och att vara ute på natten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Junior Rangers

För familjegrupper kommer Molori Safari Lodge att gå den extra milen för att se till att våra yngre gäster hålls sysselsatta och spännande. Juniorrangerupplevelser har utvecklats av våra fältguider för att säkerställa att de stora och små buskupplevelserna uppskattas. Specialiserade aktiviteter på lodge som djurspårning och identifiering, pizza, bakning, fiske, spel och kreativa uttryck finns också tillgängliga. Vår personal är experter på att tillhandahålla precis rätt mängd underhållning mellan spel enheter för att låta föräldrar lite ledig tid att slappna av och bli riktigt nedsänkt i den afrikanska busken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cooking Classes

Aspirerande kockar kan lära sig att förbereda sina favoriträtter på plats, från att välja och förbereda ingredienser, till att laga mat och presentera en måltid. Matlagningskurser kan bokas 24 timmar i förväg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fitness Centre

Det luftkonditionerade fitnesscentret är välutrustat med toppmoderna löpband, cykel- och cross-trainer maskiner, hantlar och viktmaskiner samt pilates och yogalektioner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa Services

Spaet erbjuder ett stort utbud av hud- och kroppsbehandlingar av en kvalificerad spa-terapeut. Alla spa-tjänster finns tillgängliga antingen i det fridfulla behandlingsrummet inomhus, utomhus på dagbäddar, eller för en verkligt oöverträffad upplevelse, i vårt utomhusbehandlingsdäck i busken. Alternativt kan du njuta av privata spabehandlingar i sina egna sviter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Molori Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor