WeTu Analytics

Sibuya Game Reserve Forest Camp

Forest Camp, med sina långa gångvägar i trä slingrar sig genom orörda snår, har åtta avskilda tält med unika badrum och bekväma king size-sängar — komplett med lyxiga sängkläder och möbler. Fyra av de åtta tälten är utrustade med en utdragbar sovdyvan — tillgänglig vid behov för ett barn som delar med föräldrarna. En mysig öppen spis i varje tält ger en personlig touch och ger komfort på kyligare nätter. Barn över 12 år är välkomna.

Utformad med ett lätt fotavtryck för att skydda den omgivande flodmiljön, erbjuder lägret utsikt över spelet på båda flodens stränder och är en idealisk plats för bröllop, konferenser och små funktioner.

Eftersom Sibuya är en Eko-destination körs lägren nästan uteslutande på solenergi om inte vädret stör, då finns det gas backup. Sibuya har ett lätt fotavtryck, ljusförorening hålls till ett minimum, energieffektiv belysning och sollampor förbättrar atmosfären.

Det finns ingen WIFI, TV, luftkonditionering, elfläktar och endast intermittent mobil signal - vi uppmuntrar vår gäst att njuta av naturen omkring dem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Sibuya Game Reserve Forest Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor