WeTu Analytics

Shinde

Inbäddat på en lummig palö i hjärtat av norra Okavango Delta, är Shinde ett intimt, klassiskt läger som ligger i utkanten av Shinde-lagunen, som helt enkelt vimlar av djur- och fågelliv. Läger unika huvudområdet består av en flerskiktad matsal och lounge som ligger under duk i skuggan av ebenholts och mangostan träd.

Boende

Shinde byggdes om 2020. Shinde är ett ikoniskt läger, en av de första i Okavango Delta, och älskad av många. Den nya Shinde hyllar sin tidigare själv som behåller den autentiska klassiska safaristilen. De nya tälten och huvudområdet ger en lyxig upplevelse med en touch av historisk charm. Inredningen av det nya lägret kan beskrivas som ”det bästa av naturen i en autentisk safari design — fortfarande med den diskreta, vänliga och intima Ker & Downey Botswana känslan”. Elegant, klassisk, överdådig 'Out of Afrika'. En ”världslig” sofistikerad safari upplevelse. Alla tänkbara komfort har skapats för — från full solenergi och ett privat utsiktsdäck, genomgående till yogamattor!

Aktiviteter

Tack vare sitt läge kan Shinde erbjuda både vatten- och markaktiviteter året runt. Motorbåtar eller Mokoro ger en chans att uppleva de otroliga fågel-, växt- och reptilarter som finns i vattenmiljön i Okavango Delta. Spelenheter utförs av en personlig guide i bekväma, speciellt utformade speldrivna fordon. När du är ute på speldriften garanterar vår fönstersitsgaranti inte mer än fyra gäster per fordon och individuell användning av ett kamerafäste. För de mer äventyrliga finns även guidade promenader, medan fiskeentusiaster kan njuta av fiske efter en mängd olika arter som tilapia och tigerfish.

Faciliteter

Sju rymliga tvåbäddstält (trippel på begäran)

Ett familjetält (sover fem personer i två sovrum)

Trädhus matsal, bar, sittgrupp, bibliotek och lägereld med utsikt över permanent vatten

Privat landningsbana

Simbassäng

Öppen säsong och barnpolicy

Året runt

Minimiålder är 7 år.

Sevärdheter

Shinde ligger på en privat koncession som tillåter guidade promenader, Mokoro utflykter och nattkörningar utöver speldrivningar och motorbåtturer. Shindes utmärkta läge i Okavango-deltat garanterar en kombination av permanent tillgång till vatten året runt för vattenaktiviteter och stora torra områden för viltdrivna rutter. Denna blandning av miljöer ger en livsmiljö för ett genomgående brett utbud av vilda djur, inklusive den svårfångade sitatunga antilopen och en hälsosam population av leoparder.

Fiske är tillgängligt under hela året (med undantag för januari och februari), med utmärkt braxfiske från maj till september och fantastiska chanser att landa tigerfisk under september till mitten av november.

Shinde är också ett underbart alternativ för smekmånad. Rymmer i ett lyxigt tält par njuta av extra speciella detaljer som indlude en privat middag och flaska bubbel samtidigt som erbjuds en något mer avslappnad takt än en vanlig safari rutin!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Shinde

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor