WeTu Analytics

Shinde

Game Drives

Speldrivenheter utförs av en personlig guide i bekväma, specialdesignade speldrivna fordon. När du är ute på spel driver vår fönsterplats garanti garanterar inte mer än fyra gäster per fordon och individuell användning av ett kamerafäste..

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Excursions

Tack vare sitt läge kan Shinde erbjuda vattenaktiviteter året runt. Utforska Okavango Deltaʼs kristallklara vattenvägar med motorbåt, och njut av det magnifika utbudet av fågel-, växt- och reptilarter som finns i området.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mokoro

Mokoro ger en chans att uppleva de otroliga fågel-, växt- och reptilarter som finns i Okavango-deltans vattenmiljö; såsom sitatunga, fiskörnar, målade vördgrodor och malakitkungsfiskare. Klättra ombord på en Mokoro med din polska poler' och njut av att utforska Okavango Deltas lugna vattenvägar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safari

För de mer äventyrliga, ta en guidad buske promenad för att få en detaljerad förståelse för denna mångsidiga miljö, som innehåller pärlor som röd lechwe som avgränsar genom sumpiga områden, ett kalejdoskop av fågelliv, plus rovdjur och storvilt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Fiske är tillgängligt under hela året (med undantag för januari och februari), med utmärkt braxfiske från maj till september och fantastiska chanser att landa tigerfisk under september till mitten av november. Fiskeentusiaster kan njuta av motorbåtsturer till några av Okavango Deltas bästa fiskeplatser, för en chans att uppleva den vackra omgivningen innan du landar en mängd olika arter som tilapia och tigerfisk, afrikansk gädda och skarp tandhavskatt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night drives

Nattspel enheter finns tillgängliga efter middagen erbjuder möjlighet att se nattliga invånare i området.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Shinde

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor