WeTu Analytics

Shiduli Private Game Lodge

Little Paws - Tracker 101

Alla äventyr börjar med det första steget och det första steget mot att ha kul för alla barn på Karongwe Portfolio är att uppleva vårt rena roliga lilla tassprogram. Vi är stolta över att lansera vårt lilla tassprogram
som är full av roliga interaktiva aktiviteter som sträcker sig från:
- hår flätning
- ansiktsmålning
- brädspel
- Barnens fotspa
- goodie väskor
- Barnens veggie trädgård
- cookie-framställning
- pizza gör
- bubblor
- lera gör tass
- tracker 101

Karongwe Portfolio stoltserar med att ge alla barn den bästa safariupplevelsen tänkbara samtidigt som de njuter av sin vistelse på någon av våra otroliga loger med den största servicen av alla anställda

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa Facilities

Shidoli Avkopplingscenter -
African Awakening - Dra inspiration från Marula-trädet och de afrikanska traditionella helande övertygelserna, en ultra slappna av överseende helkroppsmassage.

Afrikansk Vigour -
En varm aromblandning infunderad med cirkulationshöjande eteriska oljor kombineras med en djup vävnadsmassage som lindrar djup spänning hela vägen till muskelkärnan.

Body Exfoliation -
Våra förberedande kroppsskrubb är gjorda med 100% naturlig blandning av växtväxter för att försiktigt och effektivt eliminera döda hudceller.
Body Wrap -
För att påbörja denna sensoriska resa får du en helkropps exfoliering, följt av växtbaserad fusion rygg- och benmassage.

TheraNaka eteriska oljor -
Påverkad av naturen och fokuserad på att naturligt förbättra hudens tillstånd.

Hand Massage - Perfekt för hårt arbetande händer upplever helande touch.
Fotmassage - Den själfulla resan tar fötterna genom en pelargon- och tallsockerskalning
medan du blötlägger i ett örtbad.

African Wood Massage - Härma rytmiska mönster av en afrikansk dans, TheraNaka signatur massage blendsight stretching tekniker och speciellt utformade kropp och ansikte trä redskap för att slappna av och återställa den trötta kroppen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter flights

Njut av en absolut och oförglömlig spännande upplevelse med 40 minuters flygning genom den berömda Olifants River Gorge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Yoga

Koppla av i busken med en själfull meditativ yogaupplevelse Ubuntu Yoga som mild afrikansk smaksatt övning. Avgiften bidrar också till Ubuntu Yoga Project på Nourish Eco Village. (Nourish NPO)

för att utbilda lovande lokala kandidater och hjälpa dem att tjäna sin certifiering.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Beacon rock views

Fira den magnifika utsikten över lowveld från toppen av den högsta utgrödan på Karongwe med en kort klättring tillsammans med en guide. Njut av en sundowner med bakgrunden av Drakensberg berg samtidigt som du njuter av 360 utsikten över den enorma sträckan av dalen medan du smuttar på dina favoritförfriskningar och picknicksnacks.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tree Planting for the community

Lämna ditt arv i Afrika och plantera ett träd i vårt lokala samhälle eller donera ett träd.

En t-shirt ges till dig gratis med varje träd som doneras och lämnar vetskapen om att du har gjort ett positivt bidrag till miljön. Välj mellan ett fruktträd och inhemskt träd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Star Gazing

Njut av en avkopplande tid under den ljusa vackra afrikanska himlen liggande i en hängmatta medan du lär dig om natthimlen, På sommaren Orion och hans hund Sirius kan ses jaga Taurus och Plejades ett kors himlen. På vintern Skorpionen och Corvus är kråkan synlig tillsammans med det ständigt närvarande södra korset, Magellaniska moln och kolsäcken. Med planeter som framträdande vid vissa tider på året, ringarna runt Saturnus, Jupiters måne synliga genom goda kikare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interactive cooking

Njut av interaktiva matlagningskurser av traditionell sydafrikansk mat med våra lokala kockar och få testa dina matlagningsfärdigheter efteråt. Välj mellan afrikanska och traditionella afrikaans rätter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Traditional evening dinners

Gör minnen med din vänskapspartner medan du njuter av en unik traditionell Shangaan African Dinner. Köket i synnerhet ger oss en tydlig glimt av kultur och det är människor. Denna roliga upplevelse kommer att lämna dig med ny uppskattning av kulturell mångfald som går hand i hand med hela erfarenheten och förståelsen av den vackra Shangaan kulturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Visit to the local community

Upplev vårt lokala samhälle med ett besök i vår nära by. Denna turné låter dig se hur lokalbefolkningen lever, deras kultur och dagligt program. Det ger dig också möjlighet att interagera med barn på gräsrotsnivå och i allmänhet en mycket berikande upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walk

En pedagogisk promenad med fokus på fauna och flora inom Karongwe Reserve

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Morgon och eftermiddag spelenheter inom Karongwe Game Reserve

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic half day workshop

Fotografisk halvdagsverkstad - 4 timmar uppdelade i 1 timme och 45 minuters lektioner. Varje avsnitt innehåller en kort guidad praktisk session och tid för frågor.

Uppdelning av lektioner:

- introduktioner

- Kamera grunderna

- kamerainställningar

- kamera redskap

- telefon och fotografi

- typer av sammansättning

-skapa en bild

- bygga en färgstil

- program och var du ska börja

- redigera på din telefon

- Lightroom

- Redigera på kamera

Arbetsböcker delas ut för att anteckna med

Varje lektion kommer att spelas in och skickas till deltagarna

Tillgång till en WhatsApp-grupp

Vissa Mer
Vissa Mindre

4 Hour anti-poaching walk

Ta tillfället i akt att uppleva en gång i livet - första hand anti-tjuvjakt utflykt till fots med en anti-tjuvjakt specialist. Lär dig mer om spårningsmetoderna och mer om den svåra situationen för tjuvjakt på vårt dyrbara djurliv. Denna erfarenhet kommer att lämna dig med en tydligare förståelse och oförglömligt minne.

En promenad med Karongwe Private Game Reserves anti-tjuvjakt lag är som att ta ett steg in i en helt annan värld. Det här är inte bara en promenad genom busken. Du kan gå genom busken samtidigt som du är medveten om inte bara vilda djur utan också om de så kallade ”döda zoner” möjliga ”bakhåll zoner” och utrymningszoner och flyktvägar. Du blir medveten om var en möjlig tjuvskytt väntar i mörkret. Du blir också medveten om var du ska gå och var du inte ska. Du utsätts verkligen för hur verkligt kriget för bevarande verkligen är. Även om denna promenad är fylld med farorna med inte bara naturen utan även tjuvskyttaren hittar du definitivt en känsla av säkerhet med erfarenheten från anti-tjuvjakt laget.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Shiduli Private Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor