WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Governors' Mugie House är det senaste tillskottet till Governors' Camp Collection, och kombinerar perfekt med våra andra fastigheter och utökar ett redan varierat utbud av djurliv platser och aktiviteter. Platsen är Mugie Conservancy, en privat djurliv conservancy i Laikipia på nästan 50 000 tunnland värd en rad effektfulla samhälls- och bevarandeprogram.

På en kulle finns åtta stenstugor med vidsträckt utsikt över Laikipia-landskapet. Ett stort huvudhus med öppen logg bränder värd gäster för avkopplande cocktails och läckra måltider, tillagade från en kreativ meny med ingredienser som kommer från vår egen köksträdgård. En infinitypool erbjuder härliga skuggade områden och en avslappnad uteservering. Ett vattenhål framför Mugie House lockar en mängd olika vilda djur som kommer att dricka. Gästerna kan också få ut det mesta av Mugie Conservancys golfbana med nio hål, som är perfekt för att njuta av en runda mellan resesällskap eller tillsammans med andra golfälskande gäster på våra.

Att säkra mark för vilda djur är en viktig bevarandenödvändighet i Afrika idag och Mugie Conservancy tillhandahåller en viktig tillfartsväg för vilda djur mellan Laikipia-platån, Mathews Range och Samburu landar i norr och öster. Enorma akacia-prickade savanner, olivskogar och buske är en fristad för en mängd vilda djur i rikligt antal, inklusive viktiga endemiska nordkenyanska arter som Grevys Zebra, Jacksons Hartebeest och retikulerad giraff.

Mugie Conservancy ligger i främsta ledet när det gäller bevarande och fungerar som en boskapsranch med låg effekt tillsammans med bevarandet av de känsliga och produktiva ekosystemen som värdar för rikligt djurliv. Banbrytande samhällsbetesprogram och samhällsprojekt för egenmakt genom mikroekonomiskt stöd har uppmuntrat engagemang och investeringar från lokalsamhället i Mugies bevarandemål.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Governors' Mugie House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor