WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Day and Night Game Drives

Njut av våra traditionella delade spelenheter med en dedikerad, högkvalificerad och erfaren guide, som finns tillgänglig dagligen, i våra specialdesignade fordon. Spelenheter kan avgå när som helst, men är i allmänhet bäst tidigt på morgonen eller sen eftermiddag när djur tenderar att vara mer aktiva eftersom temperaturen är lite svalare. Om du vill förlänga din eftermiddagsspeltur till tidigt på kvällen, vänligen tala med din guide.

Utforska Mugies varierande landskap, från dammen till olivträdskogar och akacia scrubland, värd för en mängd olika djurliv, inklusive norra endemiska arter Grevy Zebra, Jacksons Hartebeest, Retikulate Giraff och Gerenuk.

Ingår i boendetspriset

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tala the Reticulated Giraffe

Tala är definitivt en av Mugies ”rollfigurer”! Bara några dagar gammal fördes Tala till Mugie Conservancy av en lokal herder efter att hon började följa hans getbesättning. Hon vårdades av Margaret, som snabbt blev sin surrogatmamma. Nu fyra år gammal vandrar hon fritt inom konservansen, men återvänder ofta till sitt utvalda ”hem” på Head Quarters - där personalen är ganska vana vid att övervakas av denna höga närvaro!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mugie Dam

Den tredje största privata dammen i Kenya, Mugie Dam i hjärtat av bevarandet, är en viktig vattenkälla för de rikliga djuren och fågellivet, där några timmar lätt kan passera genom att titta på djurlivets pageantry.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Anti-Poaching Unit

Mugie Rangers är baserade i närheten med ett team av blodhundar som används för dagliga anti-tjuvjakt patruller. Besök deras huvudkontor för att lära sig om det arbete de utför, och upplev kraften i deras skarpa doftfärdigheter med en spårningsdemonstration.

Be chefen att boka ett besök för dig att träffa hundarna och deras hanterare. Om de är tillgängliga, kommer de att vara glada för att du deltar i en mock search, för att visa hundarna otroligt luktsinne, med dig gömd som ”tjuvskytt”! Du kommer att bli imponerad av hur snabbt de hittar dig! En liten dricks som ges direkt till hanterare kommer att uppskattas mycket om du haft din erfarenhet av dem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Big Cat Tracking

Forskning om rovdjur i området har sett en gepard och ett lejon med krage för att övervaka deras rörelser och bättre förstå var interaktioner uppstår som kan leda till människa-djurs konflikter.

Gästerna kan bege sig ut för att spåra lejon och lära sig mer om det arbete som görs för att tillåta pastoralister och vilda djur att leva tillsammans med varandra.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowners and Bush Picnics

Mugies böljande landskap erbjuder några utmärkta utsiktspunkter för en perfekt solnedgångar eller bushpicknick. Som solnedgångar är detta en härlig tid på dagen för att ta en minut ut och titta på solnedgången över Laikipia-landskapet med en kall drink i handen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Bush Walks

Kom nära med naturen på en fotsafari och upplev den otämjda skönheten i Laikipia-regionen. Att vara ur en bil gör att du kan komma ner till samma nivå som djurlivet och de mindre varelser som lever i detta otroliga ekosystem. Lär dig allt om dem och deras betydelse från din guide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golfing

Njut av en golfrunda på denna 9-håls privata bana, som också är Kenyas nordligaste golfbana! Caddys finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett om du är nybörjare eller proffs. Ett tips föreslås för caddy eftersom de inte är anställda på guvernörernas Mugie House. Golfklubbar finns om du vill låna dem.

Golfbanan är också en perfekt plats för en promenad eller jogga, eller en plats för fågelskådning!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ranching and farming on Mugie Conservancy

Mugie Conservancy ligger i spetsen för bevarandet, och fungerar som en liten boskapsranch och gård tillsammans med bevarandet av de känsliga och produktiva ekosystemen som värdar för rikligt djurliv, och ger viktiga korridorer för vilda djur mellan Laikipia-platån, Mathews Range och Samburu landar i norr och österut. Gästerna välkomnas att besöka ranchning och gårdsoperationer för att förstå hur varje funktioner tillsammans säkra viktiga livsmiljöer för vilda djur.

Mugie Trading Stock har skapat en ny era av samhällets boskapsförvaltning, baserad på förutsättningen för delade resurser. Detta är ett program som är unikt för Mugie, det är ett program som alla parter drar nytta av och främjar bevarande, miljö och ekologisk samvetsgrannhet.

Gå ner för att besöka Mugie gården för att samla nylagda ägg eller se mjölkkorna mjölkas i gryningen. Lär dig mer om Miraa-anläggningen och hur den ger välbehövlig inkomst för många av våra grannländer. Lördagen är Mugies ”Dip Day” - en fascinerande upplevelse för dem som vill se detta banbrytande program för sig själva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa treatments

Vi har en fullt utbildad spa-terapeut som kommer att se till att du är väl bortskämd medan du är med oss. Vänligen be vår spa-meny när du är med oss och vänligen boka via chefen i förväg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Governors' Mugie House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor