WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives

Ta viltturer och nattkörningar i specialbyggda 4x4-bilar för att upptäcka det unika ökendjurlivet som bor i pannorna, som den svårfångade bruna hyenen eller Kalahari-lejonet. Din erfarna safariguide hjälper dig att upptäcka ett ökenlandskap som pulserar av liv. Komplett med buskpicknick, morgonkaffe och kylda drycker.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Meet the Meerkats

Kom nära och personlig med våra familjer av vanliga meerkats. Bege dig ut från lägret vid soluppgången, så att du är redo att svansen dessa härliga allätare när de ger sig av på jakt efter sin frukost. Gå bland dem (rekommenderas av din guide) och om du sätter dig kan du ha turen att misstas för en termithög, där du kommer att användas som en utsiktspunkt för rovdjur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bushman Walk

Upptäck pannornas hemligheter med Zu/'Hoasi Bushmen på en fascinerande buskvandring. Se detta gamla ökenlandskap genom deras ögon. Dessa skickliga jägarsamlare kommer att visa dig hur du överlever, med hjälp av deras extraordinära spårningsförmåga för att avslöja ett smörgåsbord av kulinariska läckerheter... från lökar, till skorpioner, till bär. Att spendera tid med dem är ett mycket sällsynt privilegium.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding (additional cost)

Sadla upp för att utforska detta vilda, orörda område på samma sätt som många av de tidigaste upptäcktsresande, jägarna

och missionärer gjorde det - på hästryggen! Du kommer att ge dig ut på en äventyrlig outride (för ryttare på alla nivåer). Detta är ett spännande sätt att upptäcka vilda djur, kantra längs de knapriga saltlägenheterna och följa djuret

motorvägar som ger liv till Makgadikgadi Pans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Quad Biking (seasonal activity)

Detta är rent ökenäventyr! Ta en spännande fyrhjuling över de saltskorpade pannorna (all pannaktivitet är om vädret tillåter och beroende på kokkärlens torrhet). Du kommer att känna total frihet när du vandrar över detta vidsträckta och forntida landskap och upptäcker så mycket om resterna av denna en gång supersjö.

Säsongsöppen: april - oktober

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fallen Baobab

Besök platsen för Fallen Baobab, en av de tre största och äldsta träden i Afrika och campingen för Livingstone och Selous..

Vissa Mer
Vissa Mindre

Zebra & Wildebeest Migration (November - April)

Bevittna den näst största migrationen i Afrika. Ett stenigt skådespel av svarta och vita ränder

ungefär 30 000 zebra och gnuer vandrar över Makgadikgadi Pans, tätt följt av förföljda rovdjur och väntar på de rika plockningarna av trötta hovar. Detta är en vildmarksexplosion och en upplevelse att inte missa!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Helicopter Flights (additional cost)

Detta är verkligen en oförglömlig upplevelse. Njut av en helikopterflygning över Makgadikgadi Pans, dörrarna av (eller på), för att ta in storheten i detta ökenlandskap. Du kommer att leta efter zebra- och flamingovandringarna (om de är korrekt inställda), släppas på en ö med baobabs till lunch, surfa lite på solnedgångshimlen när du följer palmträdsbeklädnaderna och berätta för alla dina vänner om allt när du kommer hem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa Treatments (additional cost)

Om du är i behov av en seriös paus, då är en av våra spabehandlingar din perfekta flykt. Vår professionella terapeut kommer att sätta dig i sjunde himlen. Boka en ryggmassage med utsikt över Makgadikgadi Pans eller njut av en avkopplande spabehandling från avskildheten i ditt tält. Oavsett vad du väljer, kommer du att gå bort och känna dig uppfriskad och föryngrad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fat Bikes

Ta en fet cykel och trampa runt Makgadikgadi Pans. Detta är en riktigt rolig aktivitet för hela familjen, och ett perfekt sätt att träna. Dessa cyklar kan enkelt kryssa över ökenterrängen och ta dig längs 4x4-spår och runt de knapriga saltplattorna. Håll utkik efter observationer av vilda djur, medan du andas in det vackra landskapet, längs öknens tystnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Flamingo Migration (additional cost)

Makgadikgadi saltpannor är en av de viktigaste häckningsplatserna i södra Afrika för

Större och mindre flamingos. Dessa flygande flamfåglar anländer i miljoner under säsonger med gott regn, när miljontals små räkor och andra kräftdjur spricker genom den salta pannskorpan för att leka. Resultatet, en rosa extravaganza i öknens hetta. Du kan också åka helikopter till Sua Pan för att se flamingos i mars - april (naturskön helikopterflygning måste bokas).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Camp Kalahari

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor