WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives at Camp Kalahari

Spelenheter gör att du kan uppleva unika ökendjur som brun hyena, fladdermöss eared rävar och om du har turen, lejon och elefant

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking with Meerkats at Camp Kalahari

Kom nära och personlig med våra familjer av vanliga meerkats. Bege dig ut från lägret vid soluppgången, så att du är redo att svansen dessa härliga allätare när de ger sig av på jakt efter sin frukost. Gå bland dem (rekommenderas av din guide) och om du sätter dig kan du ha turen att misstas för en termithög, där du kommer att användas som en utsiktspunkt för rovdjur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camp Kalahari Bushmen Walk

Tillbringa tid att gå med en grupp ZU/'Hoasi Bushmen för en inblick i deras gamla kultur, förstå hur de använder flora och fauna för att överleva i denna glesa miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camp Kalahari Horse Safaris

Utforska detta vilda, orörda område på samma sätt som de tidigaste upptäcktsresande, jägare och missionärer gjorde — på hästryggen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camp Kalahari Quad Biking

Under torrperioden, tillbringa en morgon fyrhjuling över lunar vidsträckta kastruller.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fallen Baobab

Besök platsen för Fallen Baobab, en av de tre största och äldsta träden i Afrika och campingen för Livingstone och Selous..

Vissa Mer
Vissa Mindre

Zebra & Wildebeest Migration - Green Season only

Under den gröna säsongen, uppleva migrationen av zebra och gyndbeest — den näst största i Afrika, och den sista kvarvarande i södra Afrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

2 Hour Horse Riding Activity

Njut av en 2 timmars morgon eller eftermiddag maklig ridning aktivitet över kokkärl med vår expert ridguide. Denna aktivitet ingår inte i nattpriset så bör bokas dessutom. Gäster som bokar ridning aktivitet kommer att förlora de andra campingaktiviteter som körs samtidigt.

Barn över 8 år är välkomna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Camp Kalahari

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor