WeTu Analytics

Leroo La Tau

Leroo La Tau stiger majestätiskt över Boteti floden som sträcker sig över den västra gränsen till Makgadikgadi Pans nationalpark.

Parken, befolkad av upp till 30 000 zebra och gäddbeest nära tillsammans med rovdjur, erbjuder gästerna chansen att uppleva spänningen av att se stora koncentrationer av spel och den resulterande rovdjursinteraktionen. Lodge erbjuder ett upphöjt gömställe ovanför floden där gästerna kan njuta av de spektakulära vilda observationer som vi har kommit att förvänta oss i denna del av Botswana.

Med bara 12 halmtak lyxiga stugor med utsikt över den magnifika Makgadikgadi Pans nationalpark, alla med eget badrum. Det finns en matsal, läsrum och bar i huvudstugan, expansiva trä däck och en avsvalkningspool, där gästerna kan fördjupa sig sömlöst i den ultimata djurlivet upplevelse i Botswana.

Efter att ha utforskat området och haft ett spektakulärt djurliv fenomen på guidade dag- och nattspel kan du gå i pension efter middagen till en fantastisk eldstad med utsikt över floden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Leroo La Tau

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor