WeTu Analytics

Grassland Bushman Lodge

Det finns aldrig en tråkig stund på Grassland Bushman Lodge! Gästerna är fria att ta livet i sin egen takt och njuta av den unika atmosfären i lodge, men du kommer alltid att finna att det finns något annat att göra.

Se ett brett utbud av Kalaharidjur och fågelarter på viltdrivenheter, till häst, eller bara titta ut på de många arter som lockas till vårt eget vattenhål. Njut av minnesvärda stunder i sällskap med områdets endemiska San bushmen. Lär dig hur de jagar mat, tillverkar läkemedel: traditionella danser, bygger sina hem och till och med hur de spelar spel tillsammans. Lär dig mer om vårt Predator Project, räddningsarbete som vi utför med lejon, leoparder och vilda hundar.

Gäster på Grassland Bushman Lodge kan dra nytta av sin speciella relation med San.

Verkliga aktiviteter inkluderar att leta efter mat och mediciner bland de många olika typer av växter och träd som växer i regionen (och du kommer att bli förvånad över den rikedom av resurser runt omkring dig vid en och samma tidpunkt). Bushmen kommer att återskapa hur de brukade jaga kött, visa dig hur man gör eld med sina eldskapande pinnar, laga mat och beskriva hur man bygger sina nomadiska hem. De kommer också att visa dig några av sina intressanta förgångstider och kulturella spel som alla har fördelar för att upprätthålla kondition.

Rovdjuren på Grassland har bokstavligen räddats från en kula. De är alla problematiska djur som har kommit in i de omgivande boskapsuppfödningarna och därför får jagas. Willie fångar dessa djur och med hjälp av Department of Wildlife gör sitt bästa för att flytta dem till nya hem där de kan vara säkra och fria. Tio lejon flyttades till Kgalagadi Transfrontier Park 2012 och två har flyttats till en privat park i Lobatse i år.

Grassland har åtta mycket välmöblerade stugor, var och en med egna badrum, sängar, garderober och toalettbord.

Varje anläggning har konstant varmvatten. Vi rymmer upp till 16 gäster i dessa stugor och har även en familjesvit. Vi har två vackra huvudbyggnader som innehåller både en utomhus och inomhus matsal.

Fyra av stugorna är permanenta tvåbäddsrum, en Chalet är permanent kung och de andra tre chaleterna kan göras upp antingen som en tvilling eller dubbel.

På Grassland Bushman Lodge har vi också en campingplats utan elektricitet för den mer äventyrliga resenären.

Vi har fyra campingplatser som kan bokas individuellt eller endast kan bokas för större grupper. Varje campingplats rymmer 5 gäster.

Alla fyra campingplatser är väl skuggade, har rinnande vatten, en eldkälla och en braaier (BBQ grill). På campingen har vi också två tvagningsanläggningar; med rinnande vatten och en ”Donkey panna” för varmt vatten (trä för Donkey pannan levereras av Grassland Bushman Lodge).

Grassland Bushman Lodge är en liten värld fylld med underbara, autentiska, kulturellt rika upplevelser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Grassland Bushman Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor