WeTu Analytics

Mapula Lodge

Beläget strax utanför Moremi Game Reserve, djupt i Okavango Delta, ligger Mapula Lodge. Här erbjuds 9 lyxiga stugor med unika och udda lokalt handgjorda möbler. Atmosfären är naturlig och jordnära.

Huvudområdet bekväma utsiktsdäck, med mjuka inbjudande soffor, har utsikt över den flodfyllda lagunen. Kylpoolen inbjuder dig att kartlägga de vackra, lugna vyerna från ett avslappnat läge.
Spelvisning, i öppna fordon, är särskilt bra i detta område; den majestätiska flodfloran runt stugan är hem för ett stort antal fåglar. Mapula Lodges vattenaktiviteter är att polera mokoros fridfullt genom liljefyllda kanaler. Vandring safari erbjuds med erfarna guider; nattkörningar erbjuder en förändring av att upptäcka de nattliga arterna i området. Varmluftsballongflygning och natursköna helikopterflygningar kan ordnas mot en extra kostnad.

Följande senaste kommentar säger allt: ”WOW WOW WOW. Behöver jag säga mer? Vi älskade det här stället och det underbara folket. Detta är definitivt en plats för människor som menar allvar med deras spel visning. Entusiasmen och den passion som visas av guiderna och trackers, är otroligt”.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mapula Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor