WeTu Analytics

Elewana Loisaba Lodo Springs

Camel Riding

Det traditionella transportsättet i det torra landet i norra Kenya och ett annat bra sätt att uppleva Loisaba. Korta eller längre promenader kan ordnas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Ett av de bästa sätten att se djurlivet på Loisaba är på en speltur. Oavsett om du går tidigt på morgonen eller sen eftermiddag, kommer din egen informativ guide att ta dig i ett öppet fordon över de öppna slätterna, genom busken eller längs flodstranden tittar på det stora utbudet av spel, fåglar, växter och träd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Fiske kan ordnas i floden och dammarna, vänligen observera att detta är säsongsbetonat och beror på regnen. Utrustning, både modern och traditionell kan levereras.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding

Upplev den unika upprymdningen av ridning på slätterna med en flock zebra, gå försiktigt genom en graciös skog av giraff eller förbi en flock elefant. På hästryggen är det möjligt att komma ovanligt nära vilda djur och vårt stall av hästar har alla fötts upp från födseln i busken så är ganska vana vid dess närvaro. Vi kräver dock en rimlig grad av körskicklighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking

Ett bra sätt att se den fantastiska mångfalden i Loisaba är till fots. Du kommer att åtföljas av traditionella Samburu guider vars kunskap om lokal flora, fauna, kultur och historia är oöverträffad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Biking

För lite spänning och adrenalin, ta en mountainbike och din guide och utforska några av cykellederna runt Loisaba Conservancy på två hjul.

Vissa Mer
Vissa Mindre

LOISABA CONSERVANCY’S ANTI POACHING UNIT

Loisaba Conservancy har sitt eget dedikerade anti-tjuvjakt team, bestående av fyra sniffer hundar - Warrior, Machine, Memusi och Nanyokie - och deras mänskliga hanterare team. Besök teamet och lär dig om deras dagliga träning och aktiviteter, och se även en demonstration mot tjuvjakt i aktion.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elewana Loisaba Lodo Springs

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor