WeTu Analytics

Uis Elephant Guesthouse

Full-day Brandberg Excursion - Min. 2 Pax

Efter en tidig frukost gick vi ut helt genom torra flodbäddar rakt västerut mot Brandberget. Vi utforskar delar av Ugabfloden på jakt efter ökenanpassade elefanter och tar en snabb simtur i en av de permanenta poolerna vid foten av berget.

Inkluderar picknick lunch, vatten och läsk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowner Drive - Min. 2 Pax

Vi avgår på en naturskön naturenhet i en 4x4 safari fordon till en vacker solnedgångspunkt. Här kopplar vi av och njuter av den fantastiska utsikten, några soldocka drinkar och snacks.

Vissa drinkar och snacks från Sundowner ingår i enheten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Elephant Drive - Min. 2 Pax

En morgon eller eftermiddag 3-4 timmars spelenhet som avgår från pensionatet mot Brandberget. Vi utforskar den sandiga flodbädden på jakt efter de svårfångade ökenanpassade elefanterna.

Enheten inkluderar dricksvatten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

3 Nights Brandberg Hiking Experience Package

Våra Brandbergs vandringsupplevelser är strikt beroende av tillgänglighet och måste bokas i förväg
till ankomst (minst 4 veckor i förväg).

Inte rekommenderas från november till mars på grund av värmen.

Paketet är endast tillgängligt för en grupp av min. 4 pax och innehåller följande:
1 natt Uis Elephant Guesthouse (DBB).
1 natt Brandberg vandring och sömn ut (DBB + lunchpaket).
1 natt Uis Elephant Guesthouse (DBB).

För vandringen:
2 guider.
Alla nödvändiga tillstånd.
Ryggsäck och sovutrustning
Mat och vatten.

Nödvändigt träningsnivå:
Terrängen kräver rätt skor, lite balans och hårt arbete. Brandberg är ingen lätt klättring och beskattar på ben och kropp.

Brandberg Vandring Full Resväg:

Dag 01 - Anländer till Uis Elephant Guesthouse. På kvällen kommer vi att ha en genomgång inför den stora vandringen nästa dag. Efter introduktionen packar vi våra väskor och fördelar mat och utrustning.

Dag 02 - Efter en tidig frukost kör vi ca 1 timme till foten av Brandberg på västra sidan. Efter en kort genomgång är vi iväg med 09h00 och njuter av en mild introduktion med ständigt ökande backar. Varje halvtimme eller så stannar vi för en kort paus. Beroende på vår grupps träningsnivå bör vi nå vår lunchplats senast 13h00. Här vilar vi lite längre i skuggan innan vi tar itu med de senaste 2 timmarna till lägret. Vi borde vara på vår nattplats vid 16:00. Vi vilar och utforskar området. Middagen är beredd ganska tidigt, och vi går och lägger oss så snart det blir mörkt.

Dag 03 - Vi vaknar före soluppgången för att ta lite kaffe och frukost. Så fort det är lätt nog att gå, avgår vi. Vi borde vara på kanten av berget strax innan vi börjar
faktiska sjunka, precis som det första ljuset vidrör horisonten. Vi tillbringar lite tid att njuta av detta
majestätiska skådespel. Härifrån fortsätter vi nedåt med regelbundna stopp. Hela resan idag är ca 4 timmar. När vi är tillbaka på vårt fordon smakar de första dryckerna exceptionellt bra. Vi överför tillbaka till Uis Elephant Guesthouse i tid för lunch. Eftermiddagen är på fritiden. Övernattning på Uis Elephant Guesthouse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Uis Elephant Guesthouse

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor