WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Mashatu Euphorbia Villas ligger på en klippa, gömd under höga suckulenter av euphorbia, och är det magnifika nya eko-femstjärniga lägret i Mashatu Game Reserve.

MEV är en intim sammansättning av 8 lyxvillor. Formen på villorna hämtar inspiration från den lokala Mopane-kapseln. Mopanträdet är enormt betydelsefullt i detta område, eftersom det är den främsta livsmedelskällan för alla djur under de mycket torra vintermånaderna. Kurvorna och de unika formerna är gjutna med lokala råvaror, för att upprepa reservatets hisnande naturliga skönhet.

Hållbarhet är hjärtat av den jordnära glamouren, med soluppvärmda privata avsvalkningspooler, solluftkonditionering och en tråd för bevarande medvetande i alla delar av lägret.

Med 92% regnfria dagar per år på Mashatu var solenergi det logiska steget att ta, tillsammans med toppmoderna vattenrenings- och återvinningssystem, skapa en oas av bevarande harmoni.

Gästerna välkomnas till egna privata villor med däck med utsikt över ravinen nedanför. De 8 avskilda villorna förkroppsligar en stillhet, en lugn ensamhet att varva ner och släppa taget. De skryter med en inre dusch och utedusch, en inre W.C och andra ”loo med utsikt” och är rymliga med många sittplatser och avkopplingspunkter.

Luftiga gemensamma utrymmen uppmuntrar gästerna att ansluta med otämjda paradis runt dem, medan mysiga skrymslen välkomna en aura av avkoppling. Gästerna välkomnas till boet, uppe på kanten av klippan ansikte, att njuta av deras morgonkaffe och titta på soluppgången. Under högte te kan många antilop och elefanter ses dricka och plaskar i floden Majale nedanför lägret, när de böljande kullarna varva ner mot horisonten.

Gästerna njuter av essensen av exklusivitet med endast 4 gäster per safari fordon när de utforskar 32000 hektar (76600 tunnland) reserven, med skickliga guider med i genomsnitt 14 års erfarenhet på Mashatu, som visar de dagliga iakttagelserna av lejon, leopard, gepard, elefant, hyena och allmänna slätter spel. Återvänder efter natten enheten, magiska eldsidan kvällar skapas, som gästerna sitter under upplysta euphorbia kandelabrar träd, njuter av färska smaker och njuter av den dramatiska middagsupplevelsen.

Med en mängd olika sätt att utforska reservatet erbjuder Mashatu Euphorbia Villas ett motgift mot den traditionella Botswana-upplevelsen, som omdefinierar den lyxiga, uppslukande djurlivsupplevelsen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor