WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Game Drives

Safari-fordon slingrar sig in i reserven två gånger om dagen, vilket ger besökarna nära kontakt med ett Afrika som till stor del bara är känt i dokumentärer för vilda djur och glänsande böcker. Men det här Afrika är verkligt och tydligt påtagligt genom alla sex sinnen. Att vara privat mark, kan Mashatu erbjuda safaris utan tak, förbättra tittarupplevelsen. Gästerna kan se nattliga arter, som eftermiddagsenheter fortsätter in på kvällen, innan du återvänder hem till middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mashatu Walking Safaris

Det finns ett brett utbud av landskap, vegetationstyper och ekosystem på Mashatu som alla bör upplevas i första hand. Walking Mashatu erbjuder vildmarksälskare, fågelskådare, den angelägna botanisten, den orädda vandrare och naturentusiasten den ultimata upplevelsen när du går i Giants Land.

Mashatu Walking Safari kan avnjutas som en ad hoc-aktivitet eller som ett flerdagarsäventyr.

Adhoc Walking Safari: Det perfekta tillfället att kombinera träning med att fokusera på de mindre och inte mindre intressanta varelserna i Mashatu, oftast missade när de är ute i ett fordon på safari. Även om det finns många möjligheter att se storvilt, ligger fokus på buskens små, ofta förbisedda aspekter - spår, växter, insekter osv. En rullator är en del av miljön och inte bara en åskådare. Det finns inget bättre ställe att njuta av en vandringssafari än i Giants land. Denna mångskiftande och mammut del av Afrika är den perfekta platsen för att bevittna krångligheter hos Afrikas vilda djur, för att lära sig om naturens dolda hemligheter, för att hitta de mindre varelserna gömda i sina buskhem och för att se hur ekosystemet involverar arternas inbördes släktskap.

Multi-day Adventure: Skräddarsydda vandringssafari passar kundernas disposition på safari. Avstånd som täcks per dag beror på gästernas förmåga och preferenser. Det finns ingen gräns för antalet nätter som spenderas på vandringssafari. Det föreslås dock att minst tre nätter bokas. Gästerna läger ute i ett av tre läger speciellt utformade för komfort i busken. Bagage transporteras med fordon mellan läger för att ge gästen möjlighet att ha full njutning av promenad, utan att behöva bära något bagage.

En vandringssafari innebär att komma närmare lejonets vrål, hyenans yla, schakalens rop och den pärlfläckiga ugglans visselpipa under stjärnklara nätter runt lägerelden. En vandringssafari komplimanger storheten av en soluppgång, en fullmåne och iakttagelser helt enkelt inte möjligt från ett fordon eller bekvämligheterna i en lodge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu är hedrad med rykte om att ha de finaste skolade hästarna på den afrikanska kontinenten. Omgiven av en mängd av Afrikas flora och fauna, kom och utforska denna hisnande terräng från hästryggen, i sällskap med erfarna afrikanska ridhästar som har omfattande kunskap och erfarenhet av busken. Det finns inget mer spännande än galopperande på hästryggen tillsammans med antilopbesättningar, över de vilda öppna slätterna i Mashatu, som sparkar damm i solnedgången.

Mashatu Horse Safari kan avnjutas som en ad hoc-aktivitet eller som ett flerdagarsäventyr över natten.

Adhoc Horse Safari: Horizon Horseback Mashatu är erkänd som att ha de bästa skolade hästarna av alla hästsafari operatörer i Afrika. Erfarenheterna kan skilja sig från Mashatu till Okavango-deltat, till Namibias öknar till Tanzania och Kenya, men en sak som alla besökare och hästoperatörer kommit överens om är att Horizon Horseback Mashatu hästar är de mest välutbildade såväl som ”mest framåtriktade” av de andra operatörer.

Flerdagars äventyr: Det finns kombinationer av hästsafaris där gästen kan välja bland flera dagar, campingupplevelser.

Observera att endast kompetenta och regelbundna hästryttare bör betrakta denna verksamhet eftersom äventyret Mashatu operatören av säkerhetsskäl kommer att testa hästens färdigheter och förmåga. Den erfarna personalen kommer att avsluta bokningen om gästen inte är tillräckligt skicklig för att rida genom vilda land där farliga djur strövar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mashatu Photographic Hides

Photomashatu erfarenhet består av en bosatt djurliv fotograf, baserad på Mashatu Lodge och Matebole Photomashatu gömma. Gäster på Mashatu kan anlita fotografens fotografiska expertis eller helt enkelt besöka en av hudarna under vistelsen, som kommer att debiteras som en extra aktivitet utöver de dagliga priserna för boende.

Det fotografiska gömstället är en struktur som är byggd för att maximera den fotografiska potentialen hos de djur som besöker dem. Döden kan användas för att se vilda djur på normalt sätt, men har placerats med hänsyn till solens vinkel, bakgrunden och vinkeln som betraktaren upptar i förhållande till djuren och fåglarna.

PhotoMashatu hide erbjuder både amatör eller professionell fotograf de mest unika och härliga möjligheterna att spela in en minnesvärd safari på Mashatu.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor