WeTu Analytics

Safari Plains

CLASSIC SAFARIS

De varierade livsmiljöerna på Greater Mabula Game Reserve ger idealiska förutsättningar för ett häpnadsväckande urval av stora däggdjur, inklusive Big Five, andra rovdjur som Brown Hyena och Schakal och Cheetah, och en imponerande mängd antilop från Red Hartebeest till Eland, Gemsbok och Blesbok. Det är inte för att nämna den svårfångade geparden, den fräcka honungsgrävlingen och de allestädes närvarande daghem av vårtor som flit över ens väg under din safari.

En tidig morgon safari runt soluppgång och eftermiddagssafari med solnedgångar erbjuds att lämna gäster, och beroende på vilken tid på året du besöker kan varje upplevelse vara unik. Titta på den levande förändringen av årstiderna när de gröna snår och gräsmarker ger vika för höstens buskveld grått och gula.

Se Impala, Zebra, Giraff och Struts alla beta tillsammans på de vidsträckta öppna grässlätterna; elefantflocken kraschar genom tjock buske för att komma till de saftigaste bladen och ett blyg flodhäst par gömmer allt utom sina utskjutande näsborrar under vattnet.

Beundra den bosatta lejonstoltheten som lata under ett afrikanskt taggträd efter en tröttsam jakt eller titta tyst när den vackra, men skrämmande, Golden Orb spindeln snurrar sitt tjocka nät över två Silver Cluster Leaf träd.

Varje safarienhet kommer att avslöja nya dofter, nyfikna ljud och skönheten i ett autentiskt afrikanskt landskap för att glädja dina sinnen.

300 fågelarter
60 däggdjur
Stora fem
Många växter, reptil och insekter arter
Kvalificerade guider genomför öppna fordon safari i lyxiga landkryssare över 12 000 hektar privata reserven.

Vissa Mer
Vissa Mindre

GUIDED SAFARI WALKS

Lämnar från lodge, Guides kommer att följa dig på en upplevelse som introducerar dig till naturen på en intim nivå. Att vara till fots gör att du kan bevittna detaljerna i både Flora och Fauna i en annan skala, vilket ofta belyser mindre och mindre kända arter. Guider är särskilt kvalificerade för att genomföra vandringssafari och är väl utrustade för att garantera säkerheten.

Använd bekväma promenadskor och kakifärgade kläder för att smälta in i den naturliga miljön. Ljusa färger är inte tillåtna.

Avgångstid: 05h30 (sommar) — 06h30 (vinter)
Minsta gäster: 2
Maximalt antal gäster: 8
Åldersbegränsningar: Under 16 år tillåts inte

Vissa Mer
Vissa Mindre

HORSEBACK SAFARIS

Horseback Safaris erbjuder ett annat perspektiv för visning av vilda djur. Dra nytta av den höjd och rörlighet som erbjuds av att monteras som sätter denna möjlighet bortsett från andra aktiviteter.

Erfarna guider säkerställer att ryttare är medvetna om nödvändiga säkerhetsåtgärder. Långa byxor och slutna skor rekommenderas.

Avgångstider Sommar: 06h00 — 09h00 | 16h00
Avgångstider Vinter: 07h00 — 10h00 | 15h00
Längden på spåret: 2 timmar (1,5 timmar på spåret och en halvtimme för induktion)
Åldersbegränsningar: Under 5 år tillåts inte

Vissa Mer
Vissa Mindre

ECO ADVENTURE TRAILS (QUAD BIKE SAFARIS)

Delta i ett äventyr över intressanta spår på en fyrhjuling. Med tyngdpunkten på säkerhet, guider se till att deltagarna bär nödvändig säkerhetsutrustning innan du utforskar reservatet. Safarien genomförs på 250cc Suzuki Quad cyklar som kan köras manuellt eller automatiskt.

Avgångstider Sommar: 07:00, 10:00, 15:00 och 17:00
Avgångstider Vinter: 08:00, 11:00, 14:00 och 16:00
Frekvens: 1,5 timmar (1 timme på spåret och en halvtimme för induktion), dagligen
Åldersbegränsningar: Under 5 år tillåts inte
Dessa aktiviteter kan bokas i receptionen mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

HOT BALLOON SAFARIS

Ballongbesättningen, bestående av piloten och två besättningsmedlemmar, anländer till Lodge kvällen före flygningen, möter passagerarna och informerar dem på morgonens ballongsafari. Flygningen varar ungefär en timme med början kl. 06.00 vid ett lämpligt område som valts ut i reserven — det senare beroende på dagens flygriktning och väderförhållanden. Våra Rangers kommer att föra dig tillbaka till Lodge i tid till frukost.

Ovanstående inkluderar ditt flyg, champagne som serveras under flygningen och ett certifikat för” tapperhet”.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Safari Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor