WeTu Analytics

Amakhala Game Reserve

Amakhala Game Reserve är ett utmärkt val för din Big 5 Safari-destination.

Denna reserv på 8 500 hektar är känd för sin verkligt fantastiska topografi, skapad av den långsamt slingrande Bushmans flod som rinner genom den.

Vi erbjuder inte bara den eftertraktade Big 5, men det finns över 16 antiloper arter, zebra, giraff och många andra små intressanta arter. Våra elefant iakttagelser kommer sannolikt att vara höjdpunkten i din vistelse. Förutom speldrivningar erbjuder vi även båtkryssningar och guidade promenader. Amakhala Heritage Collection of Lodges är varje ägare hanteras och unika, erbjuder ett brett utbud av boende och personlig stil. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig den fantastiska Amakhala service och den berömda gästfriheten.

Guidad av erfarna rangers, kan du återvända till naturen och utforska de olika djurlivet och de robusta landskapen i östra Kapdalen och bushveld på Amakhala Game Reserve. Denna buske erfarenhet kommer att skapa minnen, som kommer att dröja så länge som den afrikanska solen går ner.

Morgon och kväll spelenheter i öppna Land Rovers genom Amakhala Game Reserve kommer att lämna dig i vördnad av den varierande vegetation och spektakulära landskap som vimlar här. För en förändring av tempot kan du njuta av fågelskådning och viltobservation samtidigt som du försiktigt kryssar ner för Bushman's River. Förfriskningar har inkluderats för att göra din safari upplevelse så mycket roligare.

Amakhala Game Reserve har tilldelats det frivilliga märket av Fair Trade in Tourism Sydafrika (FTTSA). På grundval av att särskilda kriterier följs, såsom rättvisa löner och arbetsvillkor, rättvis fördelning av förmåner, etiska affärsmetoder och respekt för mänskliga rättigheter, kultur och miljö, är FTTSA-märket ett oberoende stöd för en rättvis och ansvarsfull turistpraxis i Sydafrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Amakhala Game Reserve

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor