WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

ETT FLYTANDE BOUTIQUEHOTELL I EN KLASS AV SIN EGEN

Zambezi Queen rör sig längs stranden av den stora Chobefloden och är en 5-stjärnig, 42 meter lång lyxhusbåt som erbjuder oöverträffad sofistikering på en av de mest avlägsna platserna på planeten. Bäst av allt, som gäst på fartyget, kan du njuta av en verkligt unik och äventyrlig flodsafari semester samtidigt som du är omgiven av fullständig komfort och elegans.

Alla de 14 sviterna på Zambezi Queen har luftkonditionering och egen balkong, där du kan njuta av fri utsikt över floden Chobe och det afrikanska landskapet bortom. Vakna upp till åsynen av en elefant som dricker från floden, eller se en fiskörn flyga — allt från bekvämligheten i din egen lyxiga säng.

Till skillnad från en landbaserad lodge navigerar Zambezi Queen ungefär 25 km från Chobefloden, så att du kan utforska olika utsiktspunkter och njuta av enastående spelvisning. Banken i Chobe National Park skryter med en av de tätaste populationerna av elefant på den afrikanska kontinenten - uppskattas till cirka 120 000. Parken är också hem för ett stort antal buffel, leopard och lejon, tillsammans med en mängd antilop och rikligt fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor