WeTu Analytics

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

Walking Safaris

Bort från bekvämligheten av ett safarifordon vaknar alla dina sinnen plötsligt när du är till fots. Våra vandringsguider kommer att följa dig genom busken medan du lär dig om djurspor, intressanta insekter, växter och geologi i området.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Led av en av våra erfarna guider, kommer du att se magnifika djurliv infödda till området. Din guide kommer att visa dig de dolda platserna bäst för spelvisning och ge dig en insiderkunskap. Med många års erfarenhet är våra African Bush Camps guider kända för att vara några av de bästa i branschen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canoeing Safari

Floden Lower Zambezi är en perfekt miljö för en äventyrlig kanotsafari. Paddla längs det lugna vattnet i floden Zambezi och ta in det orörda landskapet i Mana Pools National Park från en unik vinkel. På din kanotsafari får du chansen att se vilda djur som flodhästar, krokodiler, elefanter och otroligt fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Catch and Release Fishing

Prova på fiske från stranden av Zambezifloden. Fisk för tiger, braxen (tilapia), vundu, och många andra arter på fångst och frisättning basis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bird Watching

Njut av den afrikanska skimmerens samtal, fotografera den södra karminbiätaren eller Narina-trogonen. Eller helt enkelt luta dig tillbaka och njut av deras vackra låtar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Ngwana Club

Från naturvandringar runt läger och berättande till kulturell konst och hantverk och matlagningskurser i ungklubben, African Bush Camps' barn fokuserade Ngwana Club skapar en rolig och pedagogisk miljö för barn på safari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor