WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Välkommen till Twyfelfontein Country Lodge. Ett riktigt landmärke beläget i hjärtat av en av världens mest magnifika vildmarksregioner. Twyfelfontein i Damaraland är en av de största samlingarna av rock-art gravyrer som finns i södra Afrika. Khoi-San och antikens stammar lämnade inte bara ett verkligt kulturarv bakom sig, utan hela området kännetecknas av naturliga underverk som Doros krater, brända berg, orgelpipor, förstenad skog och ökenanpassade djur — varav öknen anpassad elefant förmodligen är den mest kända arter.

Inbäddat längs bergssidan, förenar lodge vackert med sin omgivande miljö. Med hjälp av natursten, noggrant utvalda färgfärger och halmtak komplimanger designen sandstenformationerna med minimal visuell påverkan på detta pittoreska landskap. Magnifik utsikt från däcket över Huabdalen, ökenslätter och avlägsna berg ger timmar av avslappnad komfort, lugn och ro.

56 Vackert inredda rum tillgodoser olika resekrav, oavsett om det är individ, familj eller grupp av vänner. Restaurangen har ett välförtjänt rykte för utsökta rätter - erbjuder gästerna en oförglömlig middagsupplevelse. Aktiviteter och utflykter som erbjuds kommer att ingjuta livslånga intryck och minnen.

Twyfelfontein är en destination i sig. Känn Afrikas hjärtslag och lyssna på hennes själ, koppla ihop med hennes rötter och gå på hennes mark.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Twyfelfontein Country Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor