WeTu Analytics

andBeyond Phinda Zuka Lodge

Game Drives (included)

Njut av tidig morgon och sen eftermiddag spelenheter som fortsätter efter skymningen. andBeyonds professionellt utbildade guider kommer att fråga dig om ditt favoritdjurliv och kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att dina preferenser uppfylls, oavsett om det är att spåra en viss art eller spendera mer tid att njuta av varje observation och lära känna vanor djuren. De kommer också att berätta om vegetationen i regionen och förklara beteendet hos de djur som du stöter på. I vissa fall kommer guiderna att kunna identifiera enskilda djur och låta dig veta om deras historia och vanor.

AndBeyond Phinda Private Game Reserve är känt för sina exceptionella iakttagelser av den svårfångade geparden och den sällsynta svarta noshörningen, liksom Big Five. Det finns också ett antal bosatta lejonstoltare och rangers kommer att göra sitt bästa för att ge dig en exceptionell observation av alla dessa djur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included; subject to the availability of a qualified guide)

Tillsammans med din ranger, njut av en tolkande naturpromenad, runt lodge, där du lär dig mer om den invecklade afrikanska busken, från att upptäcka fascinerande flora och läsa djurspår med din guide till att möta mindre djurliv på nära håll.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pangolin Conservation Experience (additional cost)

Pangoliner är världens mest pocherade däggdjur. De är djur i utrotningslandet. Delta i vår unika Pangolin bevarande erfarenhet, och stödja oss i detta banbrytande initiativ för att återupprätta Temmincks [mark] pangolin i en region där de har gått lokalt utdöda. Intensiv övervakning, med hjälp av VHF- och GSM/UHF-spårningstaggar, är ett centralt element i detta projekt. Res med vårt specialistteam när de lokaliserar djuret, byt ut GSM/UHF-taggen, gör allmänna hälsokontroller och samlar in viktiga data.

Din upplevelse:
Delta i denna privat guidade Pangolin forskning och övervakning erfarenhet på &Beyond Phinda Private Game Reserve, och du kommer att stödja bevarandet av världens mest människosmugglade däggdjur. I denna tolkande och exklusiva aktivitet kommer gästerna att gå med i en forskare när han (eller hon) lokaliserar en av de pangoliner som har återinförts till reserven. De kommer att ha den sällsynta möjligheten att observera de unika egenskaperna och anmärkningsvärda anpassningar av dessa mjuka varelser första hand som vår forskare gör en allmän hälsokontroll och laddar ner kritiska forskningsdata från UHF-taggen som är fäst vid varje pangolin.

Denna exklusiva upplevelse erbjuds mot en extra kostnad och erbjuds i mån av tillgång. Det kommer att äga rum på eftermiddagen eller kvällen på vintern, eller på natten på sommaren. Du måste vara 16 år eller äldre för att delta. Om det är färre än 6 gäster måste ett privat fordon bokas. Du får tyvärr inte röra eller hantera djuren.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Maputaland Beach Adventure (additional cost)

De stora sandstränderna på Maputaland kusten ger en vacker miljö för en halvdag strandutflykt. Njut av solen, stänk i det varma vattnet i Indiska oceanen, koppla av med en bra bok, spela strandspel, ta sköna promenader längs strandlinjen eller snorkla längs Jesser Point, ett skyddat marint reservat.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Indian Ocean Scuba Safari (additional cost)

Sodwana Bay är erkänd som en av de tio bästa dykplatserna i världen och erbjuder ett överflöd av fisk och marint liv under hela året. Korallrevet är hem för mer än 1 200 fascinerande fiskarter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Black Rhino Tracking On Foot (additional cost)

Slip på ett par promenadskor och tillbringa morgonen med en expert ranger och tracker för att hitta den sällsynta och utrotningshotade svarta noshörningen till fots. Följ noshörningsspår, känn igen noshörningsmiddens och skrapa inlägg, och läs skyltarna på busken på jakt efter ditt stenbrott.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Turtle Nesting Adventure (additional cost)

Under fyra månader under sommaren på södra halvklotet kommer de enorma läderbarna och oskalade sköldpaddorna från Indiska oceanen vid Sodwana Bay för att lägga sina dyrbara ägg i sanden. När månen stiger över havet växer spänningen när du kör längs den öde kusten på jakt efter färska sköldpaddsspår som dyker upp från havet och färdas längs stranden på jakt efter en lämplig häckningsplats. Se när den kvinnliga sköldpaddan gräver sitt bo och lägger sin koppling på upp till hundra ägg.

Säsongsbetonade: Tillgänglig november till februari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Zulu Village Tour (additional cost)

Besök en Zulu gemenskap strax utanför ochBeyond Phinda Private Game Reserve och interagera med vänliga Zulu människor. En expert andBeyond guide kommer att eskortera dig genom samhället och dela intressant insikt i Zulu kulturen och dess fascinerande seder, övertygelser och traditioner. Du kommer att bli inbjuden till en traditionell bondgård och ges den sällsynta möjligheten att bevittna de dagliga rutinerna och livsstilen hos en lantlig Zulu-familj. Lär dig om familjestrukturer, hur hemmen byggs, varför boskap är så högt vördade, och mycket mer. Senare kommer du att tillbringa tid med den högt respekterade lokala sangoma (häxläkare/traditionell healer) som kommer att förklara underverk Zulu härkomst och deras andliga tro. Äventyret avslutas med ett snabbt stopp på Mbhedula Craft Market, där det vackra hantverket från 43 Zulu hantverkare visas upp. Det är ett bra ställe att hitta den perfekta souveniren av din tid med Zulu-folket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Specialist Walking Safari (additional cost)

För den som letar efter en aktiv spänning utöver spänningen i Big Five iakttagelser på en speldriven bil, AndBeyond's Specialist Walking Safaris erbjuder en möjlighet att ansluta till den afrikanska busken, interagera med alla dess invånare, från största till minsta. Ge dig ut på ett heldagsäventyr i ditt privata fordon där dina fötter trampar i sebra och buffel, dina näsborrar fylls med doften av krossade vilda gräs när du trycker genom busken och alla sex sinnen vaknar upp när Afrika rör dig och du rör Afrika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic Safari (additional cost)

Fotografiska entusiaster, från nybörjare till avancerade, kan nu fånga de underbara landskapen och magiska varelser i AndBeyond's Phinda Private Game Reserves, genom att dra nytta av ett fullt utrustat fotografiskt safarifordon. Fordonet har utrustats med toppmoderna kamerafongar och tillgodoser maximalt fyra gäster, vilket garanterar exklusivitet under din safariupplevelse.

Gästerna kan välja mellan följande två alternativ:
1. Fotografiska Safari specialist
• Ha en expert fotografiska guide följa med dig. Våra expertguider kommer att använda sin omfattande erfarenhet av vilda djur, fågelskådning och landskapsfotografering för att hjälpa dig att få bilden av en livstid!
• Högst fyra gäster.
2. Fotografiska Safari Fordon
• Boka endast fotografisk safari fordon — högst fyra gäster.
• Fotografiska entusiaster kommer att drivas och styras av en andBeyond safari guide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

A Night Under the Stars (additional cost)

Tillbringa natten med att sova direkt under stjärnorna i hjärtat av busken på detta spännande äventyr över natten. När solen går ner i slutet av din eftermiddagsspelsresa kommer du fram till en vacker glänta mitt i busken, där bekväma sängar med varma täcken och filtar samt böljande myggnät sätts upp för dig. Dra din stol upp till den flammande lägerelden och skåla solnedgången när mörkret fördjupas. Njut av en läcker måltid tillagad på öppen eld och somna i total lugn, omgiven av Afrikas nattljud och hålls tryggt av en beväpnad vakt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean safari (additional cost)

Medan du njuter av den exceptionella Big Five & Beyond Phinda Private Game Reserve, varför inte unna dig en Ocean Safari som erbjuder en underbar möjlighet att möta några av Sydafrikas vackra marina liv. Detta spännande äventyr, ombord på ett uppblåsbart fartyg och tillsammans med en certifierad dykmästare, erbjuder möjligheten att träffa och simma med vilda delfiner, snorkla bland blomstrande rev och chansen att se knöl- och sydliga högervalar (säsongsbetonade).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Safari (additional cost)

Planerad speciellt för dig, låter denna exklusiva safari dig utforska bushvelden med din egen hängivna ranger, tracker och fordon. Spelenheter kan vara så långa eller så korta som du vill. Måltiderna kan avnjutas på stugan, i picknickstil utomhus eller i skuggan av träden. Dina specifika intresseområden kan täckas, från insektriket till stora flockar av buffel eller stoltare av lejon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Elephant Conservation Experience (additional cost)

Var bland fyra grupper, med upp till åtta gäster vardera, som kommer att ha en gång i livet möjlighet att delta i andBeyond Phinda Private Game Reserves projekt för bevarande av elefant. Här får du möjlighet att bevittna en elefantpipa och hjälpa till med att ändra den sovande pachydermens radiokrage. Fyra av de elefanthalsband som används i Phindas forskningsprogram behöver bytas ut och gästerna bjuds in att delta i denna extraordinära erfarenhet.

Tillgänglig mot en extra kostnad (exklusive boende), Gästerna måste vara 12 år och äldre för att delta och är beroende av tillgången på vilda djur veterinär och helikopter pilot. Om det är färre än 6 gäster måste ett privat fordon bokas. Minsta vistelse på 3 nätters vistelse krävs för att garantera gynnsamma villkor för darting.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rhino Conservation Experience (additional cost)

Njut av en gång i livet möjlighet att komma nära och personligt med en noshörning på andBeyond Phinda Private Game Reserve samtidigt som du hjälper till att bevara denna sällsynta art. Detta äventyr gör det möjligt för gästerna att bevittna fångst och darting av en noshörning och hjälpa veterinärteamet att häcka de sovande djuren örat för forskning och säkerhetsövervakning. Öronskåror, liksom mikrochips placerade i hornet, gör det möjligt för forskare att korrekt identifiera olika noshörning på reserven. Grupper med upp till åtta gäster vardera (delar samma fordon) kan delta i hela processen, från att lokalisera och darta noshörningen med helikopter till att aldrig upprepas tillfälle att röra den bedövade jätten under skårningen. Du måste tillbringa minst tre nätter på AndBeyond Phinda Private Game Reserve.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Quiet Mind Journey (additional cost)

Du är skyldig att skapa en personlig bekräftelse för att återta en ovillkorlig acceptans och kärlek till dig själv och återansluta med din själ för att frigöra all negativ energi inifrån. En unik blandning av
aromaterapi och växtoljor som valts specifikt av dig, som kombinerar djupa vävnadsmassage tekniker för att få avkoppling till trötta, värkande muskler som gör att kroppen och själen att återgå till perfekt jämvikt. Välj från en blandning av aromaterapioljor till antingen destress, återfukta, slappna av eller detox.

Helkropp: 90 min
Endast rygg och nacke: 30 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Healing Earth African Shea Butter (additional cost)

Afrikansk sheasmör har länge hyllats för sina kraftfulla helande och närande effekter. Avkopplande närande och energigivande denna helkroppsmassage riktar sig till specifika områden eller spänningar och muskulösa obehag med djupa vävnadstekniker där smärta lindras dramatiskt.

Full kropp och hårbotten 75min
Rygg, hals och hårbotten 45min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Soul of the Earth Celebration (additional cost)

Återväcka din själ med en kombination av kraftfulla afrikanska aromaterapioljor och botaniska kroppsalsammer som kombinerar traditionella afrikanska kalabash- och bambuverktyg med mänsklig beröring och rytmisk rörelse i denna överdådiga ritual, den ultimata källan till avkoppling för att ge balans i ditt sinne, kropp och själ i hjärtat av Afrika, mänsklighetens vagga, genom beröring och vibrationell ljudterapi med hjälp av gamla ljudverktyg och tekniker.

Välj afrikansk potatis för sina forntida helande krafter, Marula Neroli för en sensorisk njutning, Kalahari Melon för dess återfuktande egenskaper, Mongongo mutter till Detox eller kanel och apelsin till fast och ton

Full kropp och hårbotten: 90min
Rygg och hårbotten: 60min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (additional cost)

Återväcka dina sinnen genom mild exfoliering och kuvert din kropp med inspirerande blandningar av naturliga afrikanska eteriska oljor och växter. Vi påbörjar behandlingen med ett torrt polish följt av ett helkroppspackel för att lindra spänningar och förnya huden. Vi gör sedan omslaget och en övergiven helkroppsmassage med hjälp av vår kraftfulla samling av inhemska afrikanska oljor och balm.

Välj afrikansk potatis för sina forntida helande krafter, Marula Neroli för en sensorisk njutning, Kalahari Melon för dess återfuktande egenskaper, Mongongo mutter till Detox eller kanel & Orange till fast och ton

90 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (additional cost)

Smält bort stress och föryngra dina trötta ben med denna fotbehandling som gör att dina fötter känns återfuktade, mjukade och silkeslena, redo att erövra den afrikanska busken. Fötterna är indränkta i en African Joy energigivande salt blöt, skrubbas med föryngrande pepparmynta och eukalyptus scrub och balsameras i afrikanska sheasmör. Koppla av när du får en axel- och hårbottenmassage och avsluta behandlingen med en svalkande fotgel för att sätta sista våren i ditt steg

30min
60 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (additional cost)

Den ultimata handen ritualen. Dina händer är polerade med en ren pepparmynta & Aloe Vera polish och nagelband återställda med inhemska helande oljor. Dina händer balsameras sedan med afrikanska sheasmör. Koppla av när du får en axel- och hårbottenmassage och avsluta behandlingen med en närande Pinotage handoljemassage, så att dina händer känns mjuka och föryngrade.

30min
60 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: WildChild Beauties and Buddies (additional cost)

En WildChild behöver också bortskämda

Blötlägg de trötta små fötterna i Healing Earth's Lavendel och Jasmine bubbelbad, följt av en Mango Orange scrub, tå nagelvård och mini fot kittla och gnugga. För att ladda din energi kommer en 15 min rygg-, nack- och axelmassage med ren Aloe Vera Gel att garantera att våra spirande rangers skickas ut på deras nästa äventyr i African Bush. Avsluta din behandling med en afrikansk Tribal Face Paint och om du väljer att, lämna med dina egna skönheter och kompisar Pamper Kit för att komma ihåg ditt äventyr i naturen och påminna dig om hur viktigt det är att ta hand om landet, vilda djur och människor i denna värld.

Behandling 30min
Skönheter och kompisar Pamper Kit

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Zulu Celebration Journey (additional cost)

Healing Jorden har förkroppsligat den livliga fusionen av färggranna pärlor som bevarar zulukulturen från det förflutna, nutiden och framtiden inom Shangaan Celebration Journey.

Vår resa börjar med en Zulu Foot Ritual, där saltkristaller infunderade med växtextrakt används för att rensa bort yttre element, vilket garanterar ett positivt och kontinuerligt flöde av energi inom klientterapeutresan.

Resan fortsätter med en vacker kroppsrengöring, med hjälp av en uppfriskande Healing Earth Tanga-Orange Polish blandat med inhemska oljeextrakt för att noggrant rengöra huden. En härlig avslappningsmassage terapi följer med vårt Zulu Body Butter, berikat med afrikanskt sheasmör, kokosolja och en rik kryddblandning som lämnar din kropp, själ och själ förnyad och uppfriskande.
För att avsluta er resa, uppmanar vi Regnet med vår Ancient Zulu Thank Celebration att markera slutet på vår signatur terapi och som en symbol för Zulukulturen där regn är symboliskt som ett viktigt liv som ger kraft av ny början, välstånd och föryngring.

Klienterna omfamnar Zulukulturen och är begåvad med en juvel av Zulu pärlverk som har intuitivt valts och därmed hålla ett bestående minne och djupt rotade samband med den afrikanska jorden och dess folk.

90 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Phinda Zuka Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor