WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

&BEYOND Grumeti Serengeti River Lodge ligger i de avlägsna västra delarna av Serengeti. På grund av dess avlägsna läge, det finns mycket få loger i denna orörda del av parken, vilket innebär att gästerna kan förvänta sig det ultimata i exklusivitet.

Lodge är perfekt beläget på stranden av en biflod till floden Grumeti. Med hjälp av flodens naturliga bågform, och hylla de cirkulära formerna av en traditionell Masai manyatta, utspelar sig lodge för att avslöja en diskret känsla av lyx.

Att gå in i gästen vid ankomsten är en riktig wow ögonblick. Rymliga däck är perfekta för att njuta av solnedgångar med utsikt över floden och lägrets rim-flow pool ger utsikt över de säsongsbetonade flodhäst poolerna nedanför. Närheten till vatten drar en överflöd av vilda djur hela dagen och natten.

Röra jorden lätt och till synes flytande över landskapet, 10 nostalgiskt eleganta och mycket rymliga, gäst sviter erbjuder naturligt ljus, en enorm säng, bad, en inomhus/utomhus dusch (med en spektakulär utsikt) och glittrande privat avsvalkningspool. En ny familjesvit har införlivats med ett litet extra sovrum bifogas.

Utsmyckad med Kitenge tyger och accentueras med stenmurar, har lodge också de levande färgerna i fiskesamhällen kring Victoriasjön och grå toner representativ för hippo hide som har vackert vävda i djupt bekväma möbler och skräddarsydda, handgjorda besbeslag.

För ett komplett kök nedsänkning, förvänta menyer som är okomplicerade, lätta att äta, färska, hälsosamma och hälsosamma. Den traditionella boman kommer fortfarande att vara hjälten i nattliga middagar och småskaliga pizzor samt saltkrossad, helbakad fisk, som hyllar regionens stora sjöar, kommer också att serveras i detta unika utrymme. Naturligtvis är loddens välkända frukostbrickor, med färska juicer och husbakat bröd absolut inte att missa. Ett interaktivt kök skapar utrymme för gästerna att arbeta tillsammans med kockar och planera sina menyer för dagen. Njut av gemytliga eftermiddagar och kvällar runt den centrala cirkulära baren; ett mästerverk av vävda tyger och dramatiska glaskulljusinstallationer.

För den som söker ett aktivt träningspass, bege dig till gymmet. Men om du känner dig som en bortskämd session, kapitulera till en massage på rummet.

Två gånger dagligen spel enheter från lodge möter ofta stora lejon stoltserar och klaner av hyena, stora besättningar av bosatta slätter spel samt de speciella svartvita colobus apor, finns ingen annanstans i Serengeti. Sällan att se andra fordon gör för en exceptionell spelupplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor