WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Beläget i de avlägsna västra delarna av Serengeti National Park, förvänta dig en privat Serengeti-safariupplevelse komplett med bosatta flodhästskidor och anmärkningsvärda lejonstolter.

Perfekt beläget vid stranden av en biflod av floden Grumeti, i de avskilda västra delarna av Serengeti National Park, &Beyond Grumeti Serengeti River Lodge delar fantastisk utsikt och enastående observationer.

På grund av dess avlägsna läge, det finns väldigt få stugor i denna orörda del av parken, vilket möjliggör en intim och exklusiv Serengeti-safariupplevelse. Två gånger dagligen spelenheter från lodgen stöter ofta på stora lejonstolthetar och klaner av hyena, stora besättningar av bosatta slätter spel samt de speciella svartvita colobusaporna, hittade ingen annanstans i Serengeti.

Med hjälp av flodens naturliga bågform, och hyllar de cirkulära formerna av en traditionell Maasai manyatta, lodgen utvecklas för att avslöja en diskret känsla av lyx. Dekorerad med Kitenge-tyger och accentuerad med stenmurar, lodgen har också de livliga färgerna i fiskesamhällen som omger Victoriasjön och de grå tonerna som är representativa för flodhästhud som har vävts vackert in i djupt bekväma möbler och skräddarsydda, handgjorda beslag.

Att gå in i gästområdet vid ankomst är ett riktigt ”wow” ögonblick. Rymliga däck är perfekta för att njuta av solnedgångar med utsikt över floden och lodgens glittrande fälgflödespool ger utsikt över de säsongsbetonade flodhästarna nedanför. Närheten till vatten drar ett överflöd av vilda djur hela dagen och natten.

Vidrör jorden lätt och till synes flytande över landskapet, 10 nostalgiskt eleganta och mycket rymliga, gästsviter erbjuder naturligt ljus, en enorm säng, bad, en inomhusdusch (med en spektakulär utsikt) och en privat avsvalkningspool. En familjesvit, med tillägg av ett mindre barns sovrum, erbjuder äventyrliga familjer den unika möjligheten att utforska den afrikanska busken tillsammans.

Firar den lokala kulturen och köket, bli nedsänkt i lodgens utsökta måltider, från frukost till middag. Mycket älskade och välkända frukostbrickor, komplett med färskpressad juice och husbakat bröd, är absolut inte att missa, medan det interaktiva köket skapar ett utrymme för gästerna att arbeta tillsammans med kockar och planera sina menyer för dagen. Den traditionella boma, en hjälte av nattmat, serverar ett urval av hantverksmässiga pizzor, och saltskorpad, helbakad fisk, som hyllar regionens stora sjöar, bland många andra läckra måltider. Njut av gemytliga eftermiddagar och kvällar runt den centrala cirkulära baren; ett mästerverk av vävda tyger och dramatiska glasbollsljusinstallationer.

För dem som letar efter ett aktivt träningspass, gå till gymmet. Men om du känner dig som en bortskämd session, överlämna dig till en afrikansk hälsobehandling på rummet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor