WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Game drives (Included)

Beläget i västra korridoren i den berömda nationalparken Serengeti, är djurlivet visning på andBeyond Grumeti Serengeti nationalpark verkligen exceptionell under hela året. Lägrets läge på en biflod till floden Grumeti innebär att det är idealiskt beläget för observationer av dramatiska flodkorsningar när den berömda Great Wildebeest Migration ligger i området. Dock kan djurlivet erfarenhet vara ännu mer spektakulär när migrationen inte är i närheten, med en svindlande täthet av året runt vilda djur och relativt få turister stött på i denna del av reserven. Medan lägret i sig är skyddat i flodsnår och ger vacker utsikt över flodkröken bebodd av flodhästen, driver spelet ut till de vidöppna slätterna, där gästerna kan njuta av de fantastiska Serengeti landskapen i öppna 4x4 safarifordon med canopies.

Med Grumeti River som en permanent vattenkälla är området särskilt rikt på rovdjur, med massiva lejonstoltheter och omfattande hyenklaner som numrerar upp till hundra ofta upptäckta. Floden lockar också stora flockar buffel och elefant, medan de öppna slätterna är en idealisk livsmiljö för gepard. Riverside enheter är bundna att upptäcka de massiva krokodilerna som området är känt för, medan fågelskådare kommer att bli förvånad över antalet endemiska arter som upptäcks i hela området. Såren nära lägret är hem för kolobusapor, som inte kan ses någon annanstans i Serengeti, medan området också är värd för en mycket mindre känd migration, under vilken ett stort antal topi antilop rör sig över slätterna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Ballooning (Additional Cost)

Se Serengeti från ovan med denna verkligt spektakulära varmluftsballongupplevelse. Förundras över utsikten och djurlivet från ovan när du njuter av denna upplevelse av en livstid som verkligen kommer att vara med dig för alltid. Det är ett sällsynt och dyrbart äventyr att aldrig glömmas bort.

Säsongsbetonad. Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lake Victoria Full Day Trip (Additional Cost)

Denna heldagsutflykt till Victoriasjöns stränder lovar en kombination av djurliv äventyr, sightseeing, fiske spänning och kulturell insikt. En morgon spel kör genom Serengeti tar gästerna till parken gate. Härifrån är det 20 minuters bilresa till sjöstranden, med möjlighet att stanna upp och lära sig om arbetet i & Beyond Foundation vid Lukungu grundskola. Vid ankomsten till Victoriasjön kan gästerna välja att ge sig av på en fiskesafari utflykt i en traditionell kanot, besöka den traditionella läkaren, klappa i rytmen när byborna utför en lokal dans eller bara beundra de magnifika landskapen. En picknick lunch serveras på sjöstranden innan gästerna ger sig av på sin returresa.

Ytterligare kostnader tillkommer. Minst 2 gäster och minst 1 månaders varsel krävs.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond har samarbetat med Healing Earth, ett ledande naturligt, miljövänligt och holistiskt spa- och hudvårdsföretag, för att producera en verkligt autentisk afrikansk spaupplevelse för sinne, kropp och själ. Terapeutisk i sitt tillvägagångssätt använder Healing Earth endast helt naturliga ingredienser och eteriska oljor. De frodiga spaprodukterna och lugnande behandlingar är inspirerade av visdomen hos Afrikas traditionella healers och firar vår kontinents pulserande arv, samhällen och växtliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor