WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Safari Game Drives

Vi erbjuder spelenheter två gånger dagligen, med soluppgång och sundowner stopp. &Beyonds professionellt utbildade guider kommer att fråga dig om ditt favoritliv och kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att dina förväntningar uppfylls, oavsett om det är att leta efter en viss art eller spendera tid vid varje observation och observera unika djurbeteenden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birdwatching

Keen fågelskådare kommer att glädja sig över möjligheten att fågelskåda medan du är på spelenheter. Utforska parken på jakt efter dess 350 arter. Vi har valt våra favorit Star Birds till reservatet och om du hittar dem alla kommer vi att fira med en flaska mousserande vin tillbaka på lodgen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

Den afrikanska natthimlen är verkligen en syn att se. Sitt under en filt av en miljon stjärnor och njut av en grundläggande astronomilektion från din guide, som lär dig att navigera med stjärnorna, kartlägga himlen, och påpeka berömda konstellationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Community visit

Utan tvekan en höjdpunkt på varje vistelse i Tanzania, ett samhällsbesök erbjuder möjlighet att engagera sig med de vänliga lokalbefolkningen. Få förstahands kunskap om Africa Foundations olika projekt för att förbättra utbildning, hälso- och sjukvård och tillgång till vatten i Lukungu-samhället.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Nature Walk (Additional Cost)

Det perfekta alternativet till spelenheter, en guidad naturvandring erbjuder den otroliga upplevelsen att utforska den världsberömda Serengeti National Park till fots. Perfekt för ivriga fågelskådare och ivriga fotografer, det finns så mycket att se och lära sig under en guidad promenad och möjligheten att komma nära slättspelet är spännande.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Balloon Safari (Additional Cost)

Ge dig ut på en safari ovanifrån, i bekvämligheten av en massiv, vävd korg, säkert fäst vid en böljande ballong. Den timlånga flygningen flyter över Serengetis oändliga slätter, draperad med rikligt vilda djur. Passera över frodiga lappverk av gräsmarker och skogsmark, förundras över ett av Afrikas mest blomstrande ekosystem.

Säsongs. Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Healing Earth wellness treatments (Additional cost)

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge erbjuder det perfekta tillfället att helt enkelt varva ner och återansluta efter en lång resa eller safari. Skäm bort dig själv med en själslugnande hälsobehandling i din svit. Indulgent terapier utförs med hjälp av Healing Earth-produkter, tillverkade av helt naturliga lokala ingredienser.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private yoga sessions (Additional cost)

Återväcka dina sinnen mitt i den fantastiska bakgrunden av Grumeti Serengeti River Lodge. Här, med flodhästens grymt i fjärran, kan du njuta av en serie yogarörelser som är utformade för att sträcka, stärka och anpassa ditt sinne, kropp och själ.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private vehicle safari (Additional cost)

Skräddarsydd för dig, denna exklusiva safari låter dig utforska bushveld med din egen dedikerade guide och fordon. Spelenheter kan vara så långa eller så korta som du vill, täcker dina personliga intressen, från insektsriket till stora flockar buffel till stolthet av lejon. Måltider kan vara på lodgen eller en under höga träd.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lake Victoria Day Tour (Additional cost)

Denna heldagstur till stranden av Victoriasjön lovar en kombination av vilda äventyr och otroligt fågelliv, en inblick i livet i ett fiskesamhälle och en kulturell koppling till Sukuma Tribe. Ett morgonspel kör genom Serengeti tar gästerna till parkporten. Härifrån är det 20 minuters bilresa till sjöstranden, med möjlighet att stanna och lära sig om Afrika-stiftelsens arbete vid Lukungu Primary School. Vid ankomsten till Victoriasjön kan gästerna välja att iväg på en fiskesafari eller fågelskådning utflykt i en traditionell kanot, besöka den traditionella fiskmarknaden eller traditionella healer och helt enkelt njuta av de magnifika lanscapes och lugnet i sjön. En picknicklunch kommer att avnjutas innan gästerna åker på sin återresa.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor