WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Luxury tent

(22 rum)

Karen Blixen Camp omfattar 22 stora lyxiga dukstält — varje set på en vacker träplattform med en rymlig veranda. På kudden dagbädden kan man njuta av en eftermiddagsiesta, ta i de underbara omgivningarna.

Varje tält är eget badrum och möblerat med en stor bekväm säng, vävda mattor och en mysig fåtölj som ger dig den ultimata campinglyxen. Det egna badrummet har en flush toalett, dubbla handfat och en romantisk utomhusdusch med fantastisk utsikt över himlen. Vatten värms upp med solpaneler för att undvika all användning av ved och därmed bevara Mara Woodlands. Elektricitet tillhandahålls i alla tält 24 timmar om dygnet av utökat solpanelsystem och batteri lagring bank.

Tält kan konfigureras för antingen enkel-, dubbel- eller tvillingbeläggning, där en 3: e och till och med 4: e säng kan läggas till för barn under 12 år. Vår familj enhet består av två tält med en gemensam veranda.

Alla tält placeras med ostörd utsikt längs Mara River ger unik och privat spelvisning till Ololololo Escarpment och dess rika djurliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Karen Blixen Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor