WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Game Drives

Governors läger kombinerar fantastiska platser i Masai Mara med specialdesignade fordon och exceptionellt välutbildade och erfarna guider för att ge våra kunder oöverträffad spelvisning och fotografiska möjligheter i världens främsta djurliv. Vi är i hjärtat av vad som allmänt anses vara det bästa spelutsiktsområdet i Masai Mara. Våra fordon är skräddarsydda 4 hjulsdrivna landrovers. Vi tar dig ut två gånger om dagen på en spelenhet till den berömda Masai Mara Game Reserve och omgivande områden. Våra förarguider handplockas och vårdas av oss. De genomgår en kontinuerlig ledarutbildning som handleds av experter på området. Efter att ha opererat i Masai Mara i 40 år har våra förarguider en enastående kunskap om reservatet kombinerat med djup förståelse och respekt för heligheten i detta vildmarksområde, dess flora och fauna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Balloon Safaris

Governors Camp Collection erbjuder varmluftsballong Safaris över floden Mara, slätter och skogar i Masai Mara. Äventyret börjar strax före gryningen. Avgången är från en perfekt naturlig uppskjutningsplats bakom Little Governors Camp, och flammor från luftballongbrännare lyser upp mörkret när besättningarna blåser upp sitt hantverk. De första, rosa tungorna av solljus flimrar över himlen när luftballongen fylls, stiger sedan. Du är upphängd i en korg under den regnbågsfärgade baldakinen och ger dig ut på ett äventyr med ett helt annat perspektiv. Det som förvånar de flesta första gången ballonister är den absoluta stillheten: tystnaden när du flyter över slätterna, skogen och floderna i Masai Mara. Även om du har flugit någon annanstans är detta en unik upplevelse. Flygningen varar en timme eller så, drivande vart luftströmmarna tar dig, och med gott om möjligheter till fotografering och videoinspelning. Då avslutas din Kenyanska varmluftsballongsafari med en blomstra. Under den tid hedrade traditionen av ballongflygningar världen över skålar du din återkomst till jorden med en champagnefrukost, tillagad var du än landar. Ballongsafari slutar med en överföring tillbaka till lägret.

Safaris för varmluftsballong erbjuds mot en extra kostnad. Vi rekommenderar bokning före ankomst för att undvika besvikelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safari

Lämna ditt fordon bakom dig och ta en vandringssafari med en av våra erfarna och kvalificerade naturforskare för den sanna spänningen i busken. Ner på samma nivå som djuren du kommer att uppleva den otämjda skönheten i Mara. Vår vandringssafari äger rum på morgonen i ett privat koncessionsområde intill Masai Mara Game Reserve. Landskapet här skiljer sig väldigt mycket från Masai Mara. Pittoreska akacia träd karakteriserar det kuperade landskapet. Promenaden tar ca 21 tum 2 till 3 timmar men kan skräddarsys efter alla behov.

Fråga efter en 5.30:00 väckningssamtal. Avgå från ditt läger med fordon klockan 6.00 och en 45 minuters bilresa kommer
tar dig till gångområdet. Varma drycker och kex kommer att finnas tillgängliga under vilken tid guiden kommer att informera dig. De flesta promenaderna börjar kl. 7.00, med promenaden tar dig genom olika livsmiljöer från öppna grässlätter till akacia snår och flodskogar. Du kommer att spåra spelet, osäker på vad som väntar runt nästa hörn - giraff, buffel, hyena, zebra eller ens lejon. Du kommer att fånga dofter och ljud i det vilda Afrika.

Promenaden slutar ungefär kl. 9.30 — 10.00 i Lemek grupp ranch under skuggan av afrikanska olivträd. En klassisk champagnefrukost från Governors Camp serveras, varefter en spelenhet tar dig tillbaka till ditt läger i tid till lunch. Din enhet tillbaka till lägret igen är ett spel enhet genom Masai Mara. Eftermiddagsvandringssafari är färdiga med sundowner drycker och snittar.
Deltagare i en vandringssafari ska vara vid god hälsa och vara någorlunda passande och aktiva. Det finns ingen väg som sådan och vissa delar av promenaden leder genom kuperade och steniga områden. Barn under 12 år får av säkerhetsskäl inte delta i vandringssafari. Vandringssafari kan antingen bokas i förväg eller i läger i mån av tillgång.


Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Visit

Masai-folket i Östafrika är en slående bild, synonymt med safari. Ett stolt folk med många traditionella metoder fortfarande mycket levande i sin kultur. Besök en lokal Masai by och lär dig om vem de är i sina egna ord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Visit Community Projects

Besök på våra ansvarsfulla turistprojekt kan organiseras från lägret. Mara Rianda Primary School och Mara Rianda Medical Centre är två inspirerande projekt som stöds av guvernörsläger.

Mer information om projekten finns här:

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/new-health-centre-at-mara-rianda/

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/mararianda-school-program/

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mara-Meru Cheetah Project

Sedan början av 1900-talet har gepardens befolkning sjunkit dramatiskt från 100 000 individer till 7500 personer med mänsklig aktivitet som en viktig orsak.

Det är därför viktigt att förstå gepard-mänskliga gränssnittet, som är en av de viktigaste verken i Mara-Meru Cheetah Project, ledd av Dr. Elena Chelyseva.

Våra guvernörers guider spelar en avgörande roll i datainsamlingen för Dr. Elena och hennes team, rapporterar genom observationer och beteendeobservationer av gepard spotted.

Dr Elena tycker om att dela med sig av sin expertis på geparderna i området med våra gäster genom samtal eller genom att följa med gästerna spelenheter.

Meddela oss om du vill förboka ett föredrag eller en guidad spelenhet med Elena när du bokar din safari för råd om kostnader.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic Safaris

För 2022 är guvernörsläger värd för två vilda fotografer i Mara; Felix Rome och Nick Penny. Båda är tillgängliga för att bokas av våra gäster för åtföljande foto safaris och djupgående handledning om alla delar av fotografering, inklusive redigering. Låt oss veta om du vill garantera en hel dag med dem fånga det allra bästa av denna otroliga djurreservat. Observera att du måste säkra ett exklusivt användningsfordon till ett dagligt pris, utöver fotografens dagliga avgift.

Guvernörerna har också 3 ”fotosäkra” fordon. När vi lyssnar på de specifika behoven och rekommendationerna från fotograferna vi har varit värd under åren har vi modifierat tre Landrover-fordon så att de inkluderar samma nivå sittplatser i hela, utskurna sidopaneler i mittenraden för att få de mycket önskade lågvinkelskotten, höga tak, helt fällbara vindrutor och breda sidopaneler för att erbjuda den perfekta platsen för att vila en bönsäck och lång lins. Bilarna är tillgängliga exklusivt och kan beställas och reserveras när du bokar din guvernörs bokning. De finns i alla våra läger i Masai Mara.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Little Governors' Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor