WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

En drömdestination för stora kattälskare. Lithe, smidig, redo, leoparden är makt och slingrande nåd kombinerad, och en observation, hur kort det än är, är en av de mest uppskattade stora kattmötena i världen.

Simbambili Game Lodge ligger i nordöstra Sabi Sand Game Reserve, hem till den högsta koncentrationen av leopard i världen, och erbjuder enastående möjligheter till givande möten med dessa magnifika varelser, tillsammans med resten av de fem stora i den svepande savannen av Sabi Sand Reserv.

Simmambili Game Lodge kombinerar sömlöst med sin omgivning och ger liv åt Afrikas romantik med sofistikerade sviter, som alla erbjuder spektakulär säsongsutsikt över flodbädden, liksom Sabi bushveld och dess otroligt varierande fågel- och djurliv.


Gäster på Simbambili Game Lodge har extra glädje av ett spa som erbjuder de senaste skönhetsbehandlingarna med en rad frodiga produkter och extra nyhet av massage med utsikt över de böljande slätterna. Simbambili erbjuder ett litet, intimt träningsrum med nyckelutrustning för lätta träningsändamål.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor