WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Simbambili Luxury Suite

(7 rum)

Boendet har omsorgsfullt anlagda, utformade och inredda för att smälta in med den omgivande knobthorn och jackalberry skogsmarker. Stänk av rostfärgade och guldfärgade finish ger djup till den eleganta dämpade stilen i de lyxiga rummen.

Expansiva trädäck slingrar runt framsidan av varje enhet och även öppna badrum i öppen planlösning öppna på detta nyckelelement. De påkostade baden och moderna duschar erbjuder en fantastisk utsiktspunkt över savannen med möjlighet att stänga glasdörrarna mot elementen. Ett annat inslag i däcken, förutom den underbara utsikten, är en privat avsvalkningspool för att lugna bort varma sommareftermiddagar och en privat sala för dagdrömmande och vila i värmen på dagen. Luftkonditionering och takfläktar finns i alla sviter, tillsammans med en minibar, hårtork och värdeskåp. En telefon finns för dessa viktiga tidiga morgonsamtal. Super king size-sängar och det finaste bomullslinne kommer att se till att du blir utvilad för din dags äventyr.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Simbambili Honeymoon Suite

(1 rum)

Boendet har omsorgsfullt anlagda, utformade och inredda för att smälta in med den omgivande knobthorn och jackalberry skogsmarker.

Expansiva trädäck slingrar runt framsidan av varje enhet och även öppna badrum i öppen planlösning öppna på detta nyckelelement. De påkostade baden och moderna duschar erbjuder en fantastisk utsiktspunkt över savannen med möjlighet att stänga glasdörrarna mot elementen. Ett annat inslag i däcken, förutom den underbara utsikten, är en privat avsvalkningspool för att lugna bort varma sommareftermiddagar och en privat sala (dagbädd) för dagdrömmande och vila i värmen på dagen. Luftkonditionering och takfläktar finns i alla sviter, tillsammans med en minibar, hårtork och värdeskåp. En telefon finns för dessa viktiga tidiga morgonsamtal. Super king size-sängar och det finaste bomullslinne kommer att se till att du blir utvilad för din dags äventyr.

Honeymoon Suite är positionerat för att ge gästerna integritet. Den extra fördelen med smekmånadssviten är en inomhuslounge utöver den privata avsvalkningspoolen och dagbädden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Simbambili Waterhole Suite

(1 rum)

Boendet har omsorgsfullt anlagda, utformade och inredda för att smälta in med den omgivande knobthorn och jackalberry skogsmarker.

Expansiva trädäck slingrar runt framsidan av varje enhet och även öppna badrum i öppen planlösning öppna på detta nyckelelement. De påkostade baden och moderna duschar erbjuder en fantastisk utsiktspunkt över savannen med möjlighet att stänga glasdörrarna mot elementen. Ett annat inslag i däcken, förutom den underbara utsikten, är en privat avsvalkningspool för att lugna bort varma sommareftermiddagar. Luftkonditionering och takfläktar finns i alla sviter, tillsammans med en minibar, hårtork och värdeskåp. En telefon finns för dessa viktiga tidiga morgonsamtal. Super king size-sängar och det finaste bomullslinne kommer att se till att du blir utvilad för din dags äventyr.

Den exklusiva sviten Waterhole erbjuder extra lyx med en privat, luftkonditionerad lounge och matplats utöver den privata avsvalkningspoolen och schabongen med förmånlig utsikt över vattenhålet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor