WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

Dagen börjar som gryningen bryter över den afrikanska bushveld. Efter ett tidigt morgonväckningssamtal serveras kaffe, te och skräp på huvuddäcket. Strax därefter avgår du i en öppen Land Cruiser med erfarna guider och Trackers som kommer att dela med sig av sin omfattande kunskap om busken. Dessa enheter utförs ibland bäst lämpade för spelvisning som varierar beroende på säsong men vanligtvis börjar tidigt på morgonen. I förekommande fall kan du bjudas ut ur fordonet för att se spår, undersöka vissa anläggningar och följa spoor.

Eftermiddagsvilt föregås av högt te och sträcker sig in på kvällen för att se sällan skådade nattliga arter av fackelljus.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Bushveld Walks

Efter en överdådig frukost serveras antingen tillbaka på lägret eller i busken, erbjuds gästerna promenader som passar deras intressen och fitness nivåer och åtföljs av en beväpnad ranger och tracker.

Promenader ger gästerna en bättre chans att se några av de mindre varelserna i busken samt en möjlighet att lära sig mer om flora och fauna i regionen och att ha en chans att följa spår i mer detalj.

Trackers kommer att trackers dig med sina förklaringar av medicinska och andra användningsområden av de många växterna och träden tillsammans med berättelser om traditionell folklore.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Simbambili Africology Spa

Africology är det ledande naturliga, miljövänliga och holistiska spa- och hudvårdsföretaget i Sydafrika, med sin framgång över internationella gränser som USA, Europa och Storbritannien. Terapeutisk i sitt tillvägagångssätt använder Africology endast alla naturliga ingredienser som är bioidentiska med din biologi; effektivt förbättrar hudens integritet samtidigt som det förhindrar för tidigt åldrande.

Våra produktformuleringar och spa-behandlingserbjudanden inspireras av Afrikas traditionella healers visdom och firar Afrikas pulserande arv, samhällen och växtliv. Vårt mål är alltid att se till att kroppen och biologin behandlas i harmoni samtidigt som vi njuter av ett verkligt autentiskt afrikanskt erbjudande.

95% av våra produkter är Vegan Friendly, Vi testar inte på djur och våra produkter är certifierade för miljön.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Thornybush Community Project

Gästerna är välkomna att besöka gemenskapens projekt som omfattar lokala initiativ för att tillhandahålla tjänster till de lokala samhällena. Villkor tillgängliga på begäran. Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor