WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Plats: Kalahari Plains ligger på en enorm panna i ett avlägset hörn av Central Kalahari Game Reserve, en plats berömd för vidsträckta antilopbesättningar följt av rikliga rovdjur — inklusive de legendariska svarta Kalahari-lejonen och feisty honungsgrävlingar. Beläget i Kalahari-öknen i centrala Botswana, är denna reserv det största bevarandeområdet i landet, och en av de största i världen. Det erbjuder några av de bästa sommar djurlivet visning i Afrika. Speldrivenheter låser upp naturskatter, medan respektfulla San kulturella upplevelser ger insikter i deras unika seder och traditioner.

Boende: Åtta en-suite duktält (inklusive en familjeenhet) har vardera en sovande takplattform för att njuta av de oändliga horisonterna och vackra natthimlen. Lägret, inklusive dess huvudområde med pool och däck, tar in den vidsträckta, rymliga utsikten över Kalahari. Solenergi ger el och varmvatten, med innovativa isolerade kanvasväggar och tak som håller temperaturen inuti bekväm.

Syfte: Kalahari Plains är involverat i ett antal bevarandeinitiativ som omfattar forskning om vilda hundar och ett nära samarbete med lokala samhällen.

Unika säljpoäng

Utmärkt tillgång till storheten i centrala Kalahari
Sommar ger slätter spelkoncentrationer och utan tvekan några av de bästa geparden visning i Afrika
Upplev traditionell San kultur på ett respektfullt och autentiskt sätt

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor