WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Kalahari Plains Camp - Game Drives

Två gånger dagligen sker spel enheter eller heldagsutflykter i öppna 4x4 fordon och riktade mot de säsongsbundna rörelserna i djurlivet. Eftersom vi är i en nationalpark, följer vi reglerna för Department of Wildlife and National Parks som begränsar terrängkörning och nattkörning

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kalahari Plains Camp - Guided Walk With The San

En tolkad, guidad promenad ledd av lägerpersonal som är ättlingar till San ger insikter i deras traditionella livsstil genom klänning, aktiviteter och en kort promenad (800 meter) i det omedelbara lägerområdet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kalahari Plains Camp - Star Bed

Sova ute under den stjärnklara himlen i Kalahari och låt dig sova av ljudet från Afrika på taket av din enhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kalahari Plains Camp - Star Gazing

Kalahari är känd för sin klara natthimmel, och utan ljusföroreningar är det den perfekta platsen för att se de otroliga formationerna av stjärnor och planeter. Våra guider är också kända för att plaska med astronomi och tar dig med på en rundtur genom konstellationerna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kalahari Plains Camp - Guided Nature Walks

Förutom den guidade promenaden med San finns guidade naturvandringar som erbjuds (säsongsbetonad och i mån av tillgång till en kvalificerad vandringsguide). Denna aktivitet är en ungefärlig varaktighet på 1,5 timmar, avgående läger strax före soluppgången och rör sig mot en av pannorna i området för ett mer nära och personligt fokus på fauna och flora.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor