WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Wilderness Kalahari Plains – Game Drives *

Två gånger dagligen spelenheter eller heldagsutflykter äger rum i öppna 4x4 fordon, och riktas mot djurlivets säsongsrörelser. Centrala Kalahari är en vidsträckt yta av skrubbtäckta fossila sanddyner mellan forntida floddalar. Under regnen (november till april), öknen kommer till liv, med enorma besättningar av slätter spel följt av rovdjur stora och små, vilket resulterar i några av de bästa sommar djurliv visning i Botswana. Observationer är bra runt Kalahari Plains själv, särskilt springbok, giraffer, gemsbok, röd hartebeest och steenbok, liksom rovdjur som lejon, geparder, leoparder, bruna hyaener och caracal för de lyckliga. Små rovdjur sträcker sig från blackbacked jackals, suerkat (suricates), Cape rävar, honungsgrävling och ett dussin mongoosarter.

* Med lägret i en nationalpark följer vi reglerna för avdelningen för vilda djur och nationalparker som begränsar terrängkörning och nattkörning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Kalahari Plains – San Cultural Walk

En tolkad, guidad promenad ledd av lägerpersonal som är ättlingar till San ger insikter i deras traditionella livsstil genom klänning, aktiviteter och en kort promenad (800 meter) i det omedelbara lägerområdet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Kalahari Plains – Guided Nature Walks *

Förutom San Cultural Walk, guidade naturvandringar erbjuds. Denna aktivitet är en ungefärlig varaktighet på en och en halv timme, avgår lägret strax före soluppgången och rör sig mot en av kokkärl i området för ett mer nära och personligt fokus på fauna och flora. Kalahari är vanligtvis ett torrt öken-system, när spelvisning rör sig in i det vegeterade dynbältet och panoreringssystemen som omger de fossila dalarna: de flesta antiloper flyttar in i tjockarna för att mata på små buskar och knölar.

* Säsongsbetonad och i mån av tillgång till en kvalificerad vandringsguide

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Kalahari Plains – Sleep Under The Stars

Sov ute under Kalaharis stjärnhimmel och lullas till en nöjd sömn av Afrikas ljud på det privata taket på ditt tält.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Kalahari Plains – Stargazing

Kalahari är känd för sin klara natthimlen, och utan ljusförorening är det den perfekta platsen för att se de otroliga formationerna av stjärnorna och planeterna. Våra guider är kända för att dabba med astronomi och tar dig med på en rundtur genom konstellationerna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Kalahari Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor