WeTu Analytics

Dunia

Dunia - Game Drives

Spelenheter på Dunia kan skräddarsys för att passa dina behov. Välj att stiga med fåglarna och gå ut på en tidig morgon spelkörning, återvänd till lägret för en lätt lunch och gå sedan ut igen på eftermiddagen eller omfamna en hel dag i busken, levereras med en utsökt packad frukost eller picknicklunch för att maximera speltiden. Diskutera dina preferenser med din guide eller chef.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dunia - Hot Air Ballooning

Det finns bara något med att sväva högt upp i en varmluftsballong över Serengetis slätter. Du tar dig till himlen tidigt på morgonen när solens första strålar kikar över slätterna, och efter en timme eller två, du kommer tillbaka till jorden för en champagnepicknick i busken. Verkligen en upplevelse en gång i livet. Observera att det tillkommer en extra avgift för denna aktivitet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dunia - Family Safaris

Dunia välkomnar barn från 5 år och äldre. Vi garanterar ett privat safarifordon till familjer på 4 eller fler under lågsäsongen, men under högsäsong är familjer med barn under 12 år skyldiga att använda en privat spel-visning mot en extra kostnad. Våra buskguider har en mängd insiktsfull erfarenhet och de kommer att fängsla dig och dina barn med buskvisa fakta, djurliv know-how, spel, lokala seder och otroliga historier om livet i vildmarken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Dunia

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor