WeTu Analytics

Dunia

Game drives

Visning av vilda djur och fågelskådning i centrala Serengeti erbjuds två gånger per dag. Erfarna guider uppmuntrar gästerna att se och uppleva Serengeti genom sina ögon, dela en värld av små och stora underverk som bara de verkligen vet och förstår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot air ballooning

Ballongsafari är ett romantiskt och ikoniskt sätt att uppleva ödemarken i Östafrika, när du tyst flyger över slätterna som kryllar av djurliv tidigt på morgonen. Vanligtvis börjar en ballongsafari runt 6 på morgonen och varar i cirka 1-2 timmar. Ballongsafaris (extra kostnad) i Serengeti tar bort från utsedda platser i det närliggande området Seronera. Safari följs av en champagnefrukost i busken, en passande ände på en minnesvärd flygning över naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family safaris

Dunia välkomnar barn från 5 år och äldre. Vi garanterar ett privat safarifordon till familjer på 4 eller fler under lågsäsongen, men under högsäsong är familjer med barn under 12 år skyldiga att använda en privat spel-visning mot en extra kostnad. Våra buskguider har en mängd insiktsfull erfarenhet och de kommer att fängsla dig och dina barn med buskvisa fakta, djurliv know-how, spel, lokala seder och otroliga historier om livet i vildmarken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Dunia

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor