WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands är en plats som berikar sin själ och lovar livsförändrande stunder och möjligheter som kommer att lämna dig med minnen av oförglömliga upplevelser. Det är en extraordinär gåva som gått över generationer och även för dem av oss som har känt sina svepande landskap sedan födseln, är det fortfarande en plats för extraordinär skönhet och upptäckt.

Ivory Lodge är den diskreta juvelen i Lion Sands' krona. Här är gästfriheten utformad helt runt dig (från skräddarsydda spabehandlingar och privata middagar till safaris med överraskningsstopp) och lyx — mycket mer än ett sofistikerat rum på en exotisk plats — har substans.

Lodges åtta enrums villor, som avskilt vid sammanflödet av Sabie och Sand floderna, är den ultimata buske retreater. Din privata lounge, uteplats, däck och pool inbjuder lätt avkoppling, medan en dedikerad personal finns alltid till hands för att ta hand om eller varje infall och fantasi. Allt ingår — från en champagnefylld maxibar till tvätt och pressning av din favoritskjorta — för att skapa en personlig upplevelse av en safari, på ditt sätt.

Lodge inkluderar också två sovrum Fish Eagle Villa, och erbjuder ultimat privat lyx och personlig service för en familj eller grupp av vänner. Allt ingår — från din egen pool och spa, till personlig kock, fältguide och spelvisare — för en skräddarsydd sydafrikansk safari. Ni och er stam skulle vara hårt pressade att hitta en mer idyllisk plats att basera er själva.

I rummen på Ivory Lodge finns en privat bar med öppen spis, ett bibliotek lounge, en välsorterad vinkällare, utsiktsdäck i trä, ett magnifikt River Island Deck byggt på floden, spa, gym, MORE Gallery boutique och både en matsal inomhus och utomhus, traditionell Boma matplats.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor