WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Game Drives

Spelenheter, i öppna safari fordon, ge dig ut vid soluppgången och igen på sen eftermiddag. Reservets naturliga djurpopulationer omfattar alla Big Five, och det är känt för kvaliteten på dess leopardiakttagelser — den mest svårfångade av rovdjur. Med högst 16 fordon tillåtna i reserven samtidigt försäkrar Lions Sands dig en verkligt personlig safari, och fältguiderna kan ta dig inom nära räckhåll för Afrikas mest imponerande arter. Foto möjligheter är spektakulära! Dessutom ingår en varm dryck/sundowner stopp för att rent uppskatta att vara i busken och just nu.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Bush Walk

För dem som vill uppleva busken, inte bara observera det, det finns ingen bättre guidad utflykt. Känn skrubben under dina fötter, tryck på en sammetslen akacia fröpod, hör sprickan i en gren som indikerar att du inte är ensam, och se spelet visas bara några meter bort - spännande! Detta är också en fantastisk möjlighet att möta de mindre varelserna, ofta missade på safari fordon, och att upptäcka mer om reservatets växter — många med fascinerande medicinska egenskaper och traditionella användningsområden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Giving Back

Lion Sands hjälper tillsammans med More Community Trust våra lokala byar i Huntington och Justicia B, och du kan också engagera dig. Ta en communityn (intäkterna går till våra utvecklingsprojekt här), eller kavla upp ärmarna med våra Get Your Hands Dirty initiativ. Dessa centrum för utbildning, infrastruktur, hälsa och miljö, och du kan välja det område som passar bäst för ditt intresse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Spa & Wellness

Mellan safaris har du lyxen av fritid och hur bättre att skämma bort än i spa? Vi föredrar afrikologiska produkter, ingjutit med tron att egenvård ger balans. Så med vårt utbud av terapier erbjuder vi en wellness upplevelse för att föryngra din kropp, tysta ditt sinne och vitalisera din själ. Om du måste träna, finns det en helt utfälld anläggning med utsikt över busken för att få dig att tänka på bränningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Food & Wine

Från bomafester till safari förfriskningar, middagar lovar att vara en höjdpunkt — för alla våra gäster, med alla kostbehov, inklusive kosher, tillgodoses. Våra kockar förvandlar lokala recept till moderna rätter, vilket ger dig en smak av södra Afrika. Parat med premium Cape viner blir middagar en upplevelse. Våra vinprovningar är också en favorit bland finsmakare och dabblers.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lion Sands Treehouses

Våra Chalkley och Kingston Treehouses sätter dig mitt i stora landskap, globed av ännu större himmel, deras ljus blinkar ner till horisonten. Nedan är stillheten skild av djurens visselpipor, huffar och morrar... bärs på vinden. Himlen för den hopplösa romantiska, äventyraren, den person som behöver en komplett frånkoppling och digital detox, och vilda entusiasten som föredrar bush au naturel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor