WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Founders Camp - Den grundläggande essensen av Safari Spirit

Founders Camp består av 6 Superior Chalets, 3 Family Chalets och 1 Superior Family Chalet - vilket ger detta läger en modern och livlig energi som tilltalar kräsna individer och moderna familjer. Fyra av dessa överlägsna stugor har utformats speciellt för att rymma familjer på safari med ett konvertibelt barnrum.

Även i Founders Camp kan man hitta yogadäcket, en fristad för tyst kontemplation, under skuggan av ett 500 år gammalt ebenholtsträd vid floden, där dagliga yogakurser hålls under vakande öga av nyala, bushbuck och apor.

Londolozi är en plats där, liksom binära ringar av ett träd grundarna - och varje person därefter - har tjänat och satt sina spår. Under åren har krusningseffekten som skapats av Londolozis alumner spridit vår etos långt och brett över den afrikanska kontinenten, och bortom. Founders Camp hedrar dessa vilda, tidiga början - tidigare gäster och personal som har bidragit till att bygga Londolozi. Det är deras ansträngningar som har destillerat arvet från de senaste 50 åren till skapandet av essensen av safarianda.

På Founders Camp möter klassiker modernt. Detta Londolozi-signaturläger är rent och okomplicerat och riktigt bekvämt och lämnar inget glömt. Du kommer att få en känsla av alla bekvämligheter i ett elegant afrikanskt hem som är idealiskt beläget för att ge en insiders syn på flodlivets hemligheter. Elegant, jordad och tidlös - Londolozis Founders Camp representerar en safaristil som är inbjudande och vilsam.

Rotad i en gammal ”wattle and daub” -metod för att bygga, firar denna jordnära design naturens naturliga råa element. Sten, eld, trä och jord.

Tio skräddarsydda och varierade överlägsna stugor ligger i skuggan av gamla Ebenholts- och Matumi-träd längs sandflodens stränder.

Founders Camp handlar om enkel sofistikering med rena linjer. Enkelheten i skiktade texturer skapar djup och en sensorisk upplevelse vart du än går. Denna sammansmältning av elementär design är helt lugnande för nervsystemet, vilket möjliggör djup vila och avkoppling.

Dämpad och lugnande inombords men ändå levande och levande, med koppling till vildmarken, utan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor