WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

(2 rum)

Founders Camp har 10 Superior stugor 2 varav är interleading. Chalets 6 och 7 är länkade av en skywalk. Detta speciella rumsalternativ fungerar otroligt bra för familjer med 4 med äldre barn. Dessa stugor ligger under skuggan av forntida ebenholtsträd längs sidan Sand River.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Superior Chalets

(4 rum)

4 av Founders 10 Superior Chalets är fristående boendealternativ. Dessa rum ligger vid Sand River och är perfekta för smekmånad, par eller 2 gäster som delar. Dessa rum har privata däck, salor och avsvalkningspooler.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Chalets

(3 rum)

Founders Camp Family Chalets skapades som svar på den ständigt växande trenden för familjeresor. Dessa tre sviter är perfekta för familjer på 4 - föräldrar som reser med 2 barn yngre än 12 år. Dessa stora sviter har en konvertibel ingång med eget badrum, sovrum och kopplade bekvämligheter. Dessa rum ligger längs en torr flodbädd, vilket ger avskildhet och ett utmärkt tillfälle för fågelskådning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Superior Family Chalet

(1 rum)

Founders Camp Family Suite skapades som svar på den ständigt växande trenden med familjeresor. Denna svit är perfekt för en familj på 4 - föräldrar som reser med små barn eller tonåringar. Denna stora svit har 2 sovrum båda med eget badrum och kombinerade bekvämligheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor