WeTu Analytics

Singita Sweni Lodge

Game Drives

På en resa in i hjärtat av Afrikas mest orörda och avlägsna vildmarksområden erbjuder Singitas spelturer två gånger dagligen möjlighet till intima kontakter med naturen och upptäcka den råa skönheten hos kontinentens mest magnifika varelser på nära håll.

Varje skräddarsydd utforskning med din personliga Field Guide hyllar friheten att tillbringa ofiltrerad tid i vidöppna utrymmen och även om inga två Singita game drive någonsin är desamma, kommer du säkert att förtrollas av levande möten med Afrikas mest ikoniska vilda djur - som blomstrar och frodas genom de outtröttliga ansträngningarna från Singitas ideella naturvårdsfonder och fonder.

Från böljande gräsmarker där giraff och elefant slingrar sig i fred till flodskogar där blyga varelser plötsligt dyker upp från frodigt lövverk; och från steniga utsprång som gynnas av stora katter till dolda dalar där stora antilopflockar strövar och betar, varje viltdrivning korsar landskap som är lika rika på landskap som de är i vilda djur.

När värmen från den afrikanska solen långsamt börjar lysa upp trädtopparna och gräsmarkerna fylls våra tidiga morgonturer med en energi som samtidigt är spännande och lugnande. Du vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn, men känslan av äventyr för det som väntar resten av dagen välkomnar en kontinuerlig utveckling av magi när busken vaknar för att avslöja sina hemligheter.

Och när solen sjunker i horisonten och avslutar dagen med en ljust målad himmel, inkapslar idylliska solnedgångsstopp i exklusiva miljöer safariromantiken djupt in i busken. Tillsammans med en sval kvällsbris och skönheten i den klara natthimlen ovan avslöjar den lugna resan tillbaka till lodgen ofta den svårfångade magin i det nattliga Afrika, vilket ger en passande final.

Värme & visdom

Genom att förmedla en mängd kunskap och intuitivt svara på varje gästs och grupps intressen, utstrålar Singitas expertguider och spårare en obegränsad passion för Afrikas vilda djur och vildmark. Deras djupgående kunskap om området - och den inneboende rollen för varje växt, insekt, fågel, däggdjur, rovdjur och säsong i dess unika ekologi - gör varje möte och observation desto mer meningsfullt och lyfter varje koppling till naturen.

Viktiga arter du sannolikt kommer att se

Under din vistelse på Singita Sweni Lodge kommer du sannolikt att upptäcka ett stort utbud av vilda djur inklusive elefant, leopard, berömda stora lejonstolpar, vit noshörning, svart noshörning, buffel, flodhäst, gepard och sabel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Safari Walks

Vandringssafari är ett otroligt sätt att uppleva busken på nära håll och personligt.

Din expertguide och tracker kommer att följa med dig när du spårar djur till fots genom vildmarken och utforskar de magnifika växterna och landskapen runt dig.

Vi föreslår en lägsta ålder på 15 år för denna aktivitet, men deltagande sker enligt din fältguide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

Det finns kanske ingen mer transcendent upplevelse än att titta upp på en full himmel av glittrande stjärnor.

Människan har haft en kärleksaffär med natthimlen i århundraden och med mycket liten förorening och inga stadsljus för att förringa stjärnorna, din syn på himlen här kommer att vara kristallklar - ingenting mellan dig och den stora afrikanska himlen ovan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Swimming

De viktigaste fritidsområdena på både Singita Sweni och Lebombo Lodges har rymliga pooler, som alla ger en härlig paus i den pittoreska vildmarken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fitness Centre

Fullt utrustade gym finns tillgängliga för gästernas bekvämlighet. Varje anläggning erbjuder pittoresk utsikt över busken, så att du kan hålla ett öga på händelserna utanför medan du tränar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wellness

Singitas wellnessfilosofi skapar en miljö för våra stadströtta gäster att återansluta till naturen, återuppliva sina sinnen, återställa sin kropp och själ, och utforska vår afrikanska kultur.

Gästens wellnessresa kan utföras i lugnet i spaet, ute på ett privat däck eller i bekvämligheten av gästsviterna.

Produkterna som används är noggrant utvalda för den positiva inverkan de har på våra gäster och miljön. Dermalogica ansiktsprodukter använder endast de finaste ingredienserna som finns tillgängliga från miljösäkra källor och testar inte på djur. Terres d'Afrique-produkterna, som används för alla kroppsbehandlingar, är ett hållbart utvecklat, ekologiskt hudvårdssortiment som utnyttjar styrkan i Afrikas legendariska botaniska arv. Båda produkterna är lämpliga för män och kvinnor.

Vår rekommendation:

Sol- Kyssad resa

Behandlingen är utformad för att bekämpa de negativa effekterna av överdriven solexponering och för att reparera solskador. Låt din hud lugnas av en kroppsmask medan du njuter av en avkopplande huvudmassage för att lindra dagens påfrestningar. Efteråt appliceras en lugnande kylgel, och slutligen kommer en mild, återställande massage att slutföra behandlingen.

(Halv- och heldagspaket finns tillgängliga)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Singita Boutique and Gallery

Inte din vanliga kuriobutik, du hittar originalskatter som har samlats från alla hörn av den afrikanska kontinenten. En rad samlarskulpturer, hemartiklar och möbler gör att du kan återskapa ”safaridrömmen” i ditt eget hem.

Artefakter, liksom autentiska sniderier och smycken skapade av lokala hantverkare är bara några av de skatter du kan hitta att ta hem som gåvor.

Bland vacker museumskvalitet, konsttryck och verk av några av de mest respekterade konstnärerna på kontinenten, det finns många verk speciellt designade för Singita. Även här kan du hitta en rad kvalitetsmärkta Singita safarikläder.

Vi erbjuder en världsomspännande frakttjänst så att du kan göra dina inköp på lodgerna med möjlighet att skicka dem direkt hem.


Galleri Rymden

Det första utrymmet öppnades på Singita Sabi Sand i december 2021, följt av ett galleri i Singita Kruger National Park i juni 2022. Båda har verk och samlarföremål av internationellt kända afrikanska konstnärer. Omfattande olika medier, bitarna är eftertänksamt kuraterade för att bjuda in meningsfulla engagemang, och bidra till en konstupplevelse i världsklass.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Wine Boutique

Som en av Sydafrikas mest inflytelserika köpare av vin, Singitas källare är hem för några av de mest eftertraktade privata reserverna och vintagevinerna landet har att erbjuda. Oavsett om du är en finsmakare eller bara njuter av enstaka glas vin, våra erfarna sommelierer glädjer sig över att introducera gäster till ett stort urval av sorter från hela världen.

Genom Singita Premier Wine Direct kan gästerna köpa viner från våra källare: antingen för att tas hem i slutet av resan eller levereras bekvämt till deras dörr.

Som ett tillägg till källarköp har vi säkrat tilldelning av mycket begränsade, eftertraktade viner, inklusive ”Icons”, ”Single Vineyard” och ”Limited Release” viner, direkt från ledande vingårdar i Sydafrika. Förvaras i temperaturkontrollerade källare, dessa viner är osannolikt att vara tillgängliga någon annanstans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Singita Community Culinary School

Singita Community Culinary School är ett unikt program som tjänar till att uppfylla ett verkligt behov i samhället, såväl som för den sydafrikanska gästfrihetsindustrin som helhet. Kandidater från denna skola dyker upp med mycket eftertraktade färdigheter och starka sysselsättningsmöjligheter, medan kök på Singita loger och de längre bort drar nytta av en pool av expertutbildade unga kockar. Skolan är ett viktigt steg mot att uppnå Singitas långsiktiga, breda samhällsutvecklingsmål, som är att hjälpa de människor som bor i och runt reserverna att trivas, både ekonomiskt och socialt.

Skolans demonstrationsstudio erbjuder en unik upplevelse för gästerna att delta i en matlagningskurs ledd av en expertutbildad kock, samtidigt som man stöder detta viktiga samhällsutvecklingsprojekt samtidigt. Oavsett om det är att behärska en viss maträtt som avnjuts från dagens meny, lära sig ett traditionellt sydafrikanskt recept eller hjälpa till att förbereda en del av lodgens signatur tapas-stil lunch, är tiden tillbringad i demonstrationsköket en underbart berikande upplevelse.

Detaljerna:

Skolan har nu en helt ny, toppmodern demonstrationsstudio belägen på Singita Lebombo Lodge (och i närheten av Singita Sweni Lodge) där gästerna kan delta i en förutbestämd matlagningskurs.
En professionell, kvalificerad kock leder matlagningskursen.
Du kan välja att laga en populär, traditionell sydafrikansk maträtt som erbjuds eller en varumärkesrätt från kocken Liam Tomlins tapasmeny.
Klasser bör bokas minst 24 timmar i förväg för att ge kockarna tillräckligt med tid att förbereda sig.
Klasser kan schemaläggas 7 dagar i veckan, i mån av tillgång.
Bokningar kan göras via Singita Reservations eller bokas på plats på Singita Lebombo och Sweni Lodges.
ZAR 2 500.00* donation per person, per klass

*Alla insamlade medel används för att stödja det pågående arbetet i Singita Community Culinary School.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Singita Sweni Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor