WeTu Analytics

The Outpost

Game Drives

Makuleke Private Concession, som sträcker sig över 26 500 hektar, är känd som Eden of Kruger. Pafuri, där denna fristad ligger, har en anmärkningsvärd 80% av den biologiska mångfalden som finns i den expansiva Kruger National Park. Även om du kan och med största sannolikhet kommer att se medlemmar i de stora 5 medan du bor här, är det fågellivet, historien och landskapet som fångar våra gästers uppmärksamhet.

Här är vi specialiserade på konsten ”slow safari”, en uppslukande resa genom den sanna afrikanska vildmarken, där du möter inte bara Big 5 utan också den förtrollande Little 5 och allt däremellan. Denna region är känd för att vara värd för några av de största besättningarna av buffel och elefant i Sydafrika, ett bevis på dess bördiga mark som näras av konvergensen av tre floder i Pafuri-triangeln. Denna näringsrika jord är en fristad för en mängd vilda djur, från graciösa impalas, svårfångad nyala och majestätisk eland till de ikoniska gnuerna. Makuleke Private Concession är en port till antändande upptäcktsstunder som väcker nya passioner och fördjupar din koppling till naturen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Walks

Fördjupa dig i den avlägsna och orörda Makuleke Private Concession. På The Outpost, vi finslipar djupare in i en mer autentisk afrikansk safariupplevelse. Här kommer du att kliva in i naturen till fots och knyta en koppling till djurriket i dess orörda livsmiljö. Upptäck fågellivets förtrollande värld, unik för detta hörn av Sydafrika (ett absolut fågelparadis). Våga dig genom landskap som trotsar tiden, inklusive den största feberträdskogen på södra halvklotet och den antika Lanner Gorge, ett geologiskt underverk genomsyrat av historia. Fördjupa dig i den rika gobelängen i Makuleke-folkets kultur, när våra kunniga guider delar med sig av sin visdom om de medicinska skatterna gömda bland den inhemska floran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Outpost

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor