WeTu Analytics

Magashi

Twin/Double Tents

(6 rum)

Magashi erbjuder sex rymliga och luftiga, canvastält boende som hyllar den rwandiska kulturen med en traditionell, elegant östafrikansk safarikänsla. Interiören är minutiöst utformade så att gästerna kan dra full nytta av den vackra vildmarken omger och lugn, oavbruten utsikt över sjön Rwanyakazinga.

Inredningen har en rad lokala föremål och element inspirerade av lägrets exceptionella naturliga miljö och Rwandas fantastiska renässans — varav en stor del har sett förnyelsen av traditionella textilier och ceremonier i ett modernt sammanhang.

'Imigongo 'är en typ av konst som bygger på mönster i svart, vitt och ockra färger som genereras genom linjer skapade på en kodynga yta. Denna konstform har sitt ursprung i östra provinsen Rwanda och är formellt känd som ”Igisaka Cy'imigongo”. Dessa geometriska mönster betonar ytterligare den slående lokala kulturella referensen — medan khaki används ganska framträdande i hela interiören för att framkalla känslan av en traditionell safari, med harmoniserande accenter av rouge i myggnät, kuddar och stolar som ger en mer modern känsla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Magashi

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor