WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Wilderness Magashi – Game Drives

Akagera består av några av de mest pittoreska savannerna i Östafrika - öppna slätter, skogsmarker, sjöar, träsk, och gräsbevuxna låga berg - med vildmarken Magashi som det enda privata koncessionsområdet i parken. Hem till en av Afrikas högsta flodhästätheter, återinförde östra svarta noshörningen och lejonet, liksom den hemliga sitatunga. Gästerna kan delta i bevarandeinsatser, inklusive spårning och identifiering av lejon och leoparder i området genom användning av identikits.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Night Drives

Efter mörk spelvisning med filtrerade strålkastare kan du hitta spännande nattliga djur. Vanligtvis sett kan inkludera fläckig hyaena, civet, genet, mongoose, ugglor och nattkrukor. Eller till och med den gåtfulla leoparden. Med dag- och nattspel som erbjuds, utforska på Wilderness Magashi är verkligen extraordinärt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Boating *

Båtliv i träskkryssare, med dubbeldäckare sittplatser för högre höjd spelvisning, är ett utmärkt sätt att se vattenfåglar och många andra vattenlevande djur ses runt den vackra sjön Rwanyakazinga.

* Möjligt året runt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Fishing

Fiske på fångst- och frisläppsbasis, året runt, med lägret som ger ett litet bestånd av basstänger och rullar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Birding

Efter en tidig frukost i lägret, gör dig redo för en spännande fågelskådningsupplevelse. Akagera nationalpark är känt som ett av de bästa fågelskådningsområdena i världen med mer än 500 arter registrerade här. Ett fågelantal jämförbart med den större Kruger National Park. Rariteter inkluderar papyrusgonolek (begränsad till papyrusträskarna), den lokaliserade rödhåriga barbeten och träskflugsnapparen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Conservation & Community

Wilderness Magashi har ett lätt fotavtryck och är 100% soldriven och helt plastfri för engångsbruk. Förutom vårt engagemang för bevarande och hållbar verksamhet är vi glada över att ha inrättat en Children in the Wilderness (CITW) Eco-Club vid Akayange Primary School, nära North Gate of Akagera. Ytterligare initiativ för samhällsstärkning inkluderar anställning lokalt, med en tredjedel av personalen rekryterad från de omgivande samhällena, med fortlöpande utbildning och utveckling som erbjuds för att säkerställa att personalen kan växa till seniorroller. För övrigt, lägret stöder lokala samhällskooperativ som gör lunchpåsar för gästerna, kitenge bivaxomslag, ljus för matborden, och snidade träskoräkningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Magashi – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Under 2018 gick Wilderness samman med Olympus i ett spännande partnerskap för att förbättra vår naturfotograferingsupplevelse i läger. Resultatet av detta partnerskap har producerat otroliga bilder tagna av både gäster, guider och lägerchefer.

Olympus Photo Hubs, ställa in på utvalda läger, ge våra gäster möjlighet att fånga sina bilder medan våra Wilderness fotografiska guider hjälper till med att dela tips om hur man bäst kan fånga de kraftfulla vildmarksmomenten.

* Olympus Photo Hub-upplevelse beroende på kamerans tillgänglighet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Magashi

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor