WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Höjdpunkter

Kombinera en Wilderness Magashi savannsafari med gorillavandring för en fantastisk östafrikansk upplevelse i landet.
Som det enda privata vildmarksområdet i Akagera National Park erbjuder Magashis 6 000 hektar med exklusiv användning (14 826 tunnland) förstklassiga och intima gästupplevelser.
Ett land med fenomenalt olika livsmiljöer, detta är ett stort viltland. Gästerna kan upptäcka lejon, leoparder, svarta och vita noshörningar, elefanter, bufflar, giraffer, zebror och flodhästar.

Plats: Wilderness Magashi är perfekt. Beläget på Magashi-halvön, har den utsikt över det skimrande vattnet i sjön Rwanyakazinga och Mutumba-bergen i väster. Beläget i Akagera National Park - Centralafrikas största skyddade våtmark - är det Rwandas sista kvarvarande fristad för savannarter, och berättar en historia om överlevnad och förnyelse, ungefär som Rwanda själv.

Erfarenhet: Med 11 olika livsmiljötyper är inte bara viltvisning exceptionell i Akagera National Park, utan dess spektakulära landskap bidrar till den unika upplevelsen. De öppna slätterna är jaktmarkerna för en hälsosam befolkning av lejon. Elefant och flodhäst finner tröst i de träskiga markerna och sjöarna, medan eleganta Masai-giraff bläddrar i skogsmarkerna.

Och med olika livsmiljöer kommer variation. Gästerna njuter av spännande spelvisning med båt på upphöjda sittplatser för obehindrade observationer. Viltdrifter erbjuder gästerna möjlighet att hjälpa våra bevarandeinsatser, genom att spåra och identifiera lejon och leoparder i området genom användning av identikits. På natten, lyssna på landets sånger och berättelser under en traditionell Kugisha-middag runt en brusande eld med vänner gamla och nya.

Syfte: Vi gjorde historia på Magashi när vi samarbetade med Rwanda Development Board och African Parks. Sedan öppningen 2019 blev två av våra guider de första rwanderna någonsin att få en eftertraktad FGASA-kvalifikation. Idag är Akageras återfödelse en extraordinär framgångshistoria för bevarande.

Wildlife: Wilderness Magashi är återigen hem för ett överflöd av spetsiga rovdjur och deras byte, som erbjuder dramatisk spelaction. Det finns mellan 15 och 20 leoparder, en frisk lejonpopulation, svarta och vita noshörningar, och elefanter kan ses plaska i sjön från däck.

Se upp för vattenbuk, impala och vårtjur som betar på halvöns västra sida, medan på östra sidan ofta ses eland vid stranden, liksom flodhästar, krokodiler och elefanttjurar. Hemliga sitatunga ger spännande observationer på vattenkanten.

Andra observationer kan inkludera buffel, Masai-giraff, fläckig hyena, zebra, topi, roan, Defassa waterbuk och eland - och imponerande 520 fågelarter inklusive enstaka observationer av den sällsynta skobillstorken.

Wilderness Magashi: Magashi ligger på kanten av sjön Rwanyakazingas glittrande vatten och är spektakulär. En vacker fristad att andas ut i, efter en spännande gorillatrekning i Volcanoes National Park eller en vistelse i den livliga huvudstaden Kigali. Intima och lyxiga, de åtta rymliga tältsviterna inredda i mjuka, jordnära toner, välkomnar dig till ett typiskt östafrikanskt safari-underland.

Huvudområdena består av en elegant lounge, matplats, bar och pool - varje hörn med härlig utsikt, medan det expansiva utsiktsdäcket är den perfekta scenen för solnedgångar, djurliv och berättande vid den gemytliga eldstaden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Magashi

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor