WeTu Analytics

Norwegian Gem

O'Sheehan's

Besökare kan äta på nyuppfunna irländska pubklassiker medan du smuttar på deras favoritöl, allt i en avslappnad atmosfär som är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns ingen täckningsavgift för att gräva i favoritmat och salta Daily Specials, som Prime Rib och all-you-can-eat Ribs medan du deltar i ett sportspel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bali Hai Bar & Grill

Du kan äta något gott och njuta av den varma havsbrisen vid denna livliga grill med magnifik havsutsikt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Garden Café / Kids Café

Hela familjen kan njuta av den kostnadsfria frukost-, lunch- och middagsbuffén på Garden Cafe, som har fönster från golv till tak och pittoresk havsutsikt. Action stationer inkluderar kött-carving, gjorda på beställning pasta, omeletter, våfflor, mjuk-servering glass med mera.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Grand Pacific (Main Dining Room)

En förstklassig matupplevelse i den stora traditionen av de lyxiga oceanerna från förr väntar gästerna på Grand Pacific med vackert utformade moderna och traditionella rätter tillagade med endast de färskaste ingredienserna. Denna stora matsal garanterar en fantastisk matupplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Great Outdoors

Denna avslappnade buffébar har fantastisk havsutsikt och serverar grillade favoriter som hamburgare och varmkorv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Magenta (Main Dining Room)

Att balansera klassiska favoriter med de hetaste nya rätterna, Magenta är en kulinarisk upplevelse. Med dagliga växlande menyer som erbjuder ännu mer variation och Chef's Signature Rätter med läckra färska råvaror, finns det alltid något att se fram emot i denna stora matsal.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Orchid Garden

Denna restaurang på Asian Fusion serverar nylagade nudlar, läckra wokstekta rätter, autentiska soppor med mera, allt gratis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Topsiders Bar & Grill

Du kan bo i badkläderna och ta en plats i baren eller ta en drink på Topsiders Bar & Grill.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Moderno

Detta autentiska brasilianska steakhouse erbjuder en unik matupplevelse med en imponerande salladsbar och spett av långsamt rostat kött snidat bord vid Pasadores. Oceanside sittplatser tillgängliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sushi

Sushi-älskare kan dra upp en pall på denna moderna sushi och sashimi bar för några traditionella japanska kulinariska rätter. A la carte prissättning gäller.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Cucina

Diners kan njuta av de finaste ingredienserna på denna livliga italienska ristorante med klassiker som osso buco eller hummer fettuccine och läcker affogato till dessert.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Atrium Café

Atrium Café serverar fryst kaffe, espressos, cappuccinos, te, bakverk och kakor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cagney's

Biff är standard på detta amerikanska steakhouse där beskyddare kan smutta på sin favoritcocktail när de väljer bland förstklassiga styckningsdelar av Angus nötkött som är perfekt förberedda. Menyn är à la carte.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Le Bistro

Le Bistro är norska unika franska restaurang som serverar medelhavsinspirerade, nydesignade och klassiska franska rätter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Teppanyaki

På denna autentiska japanska Hibachi restaurang beskyddare sitter vid ett livligt gemensamt bord som en skicklig kock grillar perfekt biff, skaldjur och kyckling på en stor stålgrill.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Norwegian Gem

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor