WeTu Analytics

Norwegian Gem

The Haven 3-Bedroom Garden Villa

Dessa underbara Garden Villas sover upp till åtta med tre separata sovrum, var och en med en king - eller queen size-säng och lyxigt bad. Med ett vardagsrum, matsal och otrolig privat trädgård med bubbelpool, kommer gästerna att ha mer än tillräckligt med utrymme för att sprida ut och varva ner. Tillgång till den privata innergården samt 24-timmars butler- och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Haven Deluxe Owner's Suite with Large Balcony

Med ett vardagsrum, matsal, en vägg med fönster med king size-säng och lyxigt bad, kommer gästerna att ha en oförglömlig upplevelse i denna svit som rymmer upp till fyra och inkluderar tillgång till den privata innergården. Det finns också en stor balkong med fantastisk utsikt, och butler- och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Haven Owner's Suite with Large Balcony

Dessa lyxiga ägarsviter har ett separat sovrum med 1 king size-säng och lyxigt badkar med separat dusch utöver vardagsrummet, matsalen och stora privata balkonger med otrolig utsikt. De sover upp till fyra och gästerna får tillgång till den privata innergården. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Haven 2-Bedroom Family Villa with Balcony

Upp till sex gäster kan njuta av dessa villor som är perfekta för familjer med barn. De har ett sovrum med 1 queen size-säng, ett lyxigt badkar och dusch samt ett separat barnsovrum. Här finns även ett vardagsrum, en matplats och en egen balkong. Som gäst har du tillgång till den privata innergården. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Haven Courtyard Penthouse with Balcony

Dessa Courtyard Penthouses gör för en fantastisk cruising upplevelse. De sover tre, med ett sovrum med en queen size-säng, lyxigt badkar och dusch och ytterligare sängar för att sova ytterligare en gäst. Här finns även ett vardagsrum, matplats, egen balkong och tillgång till den privata innergården. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

2-Bedroom Family Suite with Balcony

Dessa lyxiga takvåningar är perfekta för hela familjen med plats för upp till sex gäster. Varje takvåning har ett sovrum med en queen size-säng och ett separat barns sovrum utöver vardagsrum, matplats, egen balkong och lyxigt badkar med separat dusch. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Forward-Facing Penthouse with Balcony

Dessa fantastiska takvåningar sover upp till tre och har ett sovrum med queen size-säng och lyxigt badkar och dusch. Dessutom ingår ett vardagsrum, matplats och stor privat balkong som erbjuder en fantastisk utsikt. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Aft-Facing Penthouse with Balcony

Perfekt för en romantisk tillflyktsort, dessa fantastiska takvåningar sover upp till tre med ett sovrum med queen size-säng och lyxigt badkar och dusch, förutom vardagsrum, matplats och stor privat balkong. En butler och conciergeservice ingår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Aft-Facing Mini-Suite with Balcony

Dessa mini-sviter rymmer upp till fyra gäster, vilket gör dem till familjer med barn. De har två lägre sängar som konverterar till en queen-size säng samt en sittgrupp, lyxigt badkar med dusch och ytterligare sängar för att sova ytterligare två gäster. Eftersom de är aft-facing sviter, är utsikten från den privata balkongen verkligen fantastisk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mid-Ship Mini-Suite with Balcony

Dessa Minisviter har plats för upp till fyra gäster och inkluderar två lägre sängar som konverterar till en queen size-säng samt en sittgrupp, lyxigt badkar med dusch, extra sängar för att sova ytterligare två gäster och en privat balkong med fantastisk utsikt. Eftersom det är en mid-ship suite, kommer gästerna att ha enkel tillgång till allt ombord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mini-Suite with Balcony

Upp till 4 gäster kan bo i dessa Minisviter som har sittgrupp, lyxigt badkar med dusch, 2 lägre sängar som konverterar till en queen size-säng och extra sängar för att sova ytterligare två gäster. Det finns också en privat balkong för att njuta av den otroliga utsikten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sail Away Mini-Suite

En Sail Away Mini-Suite garanterar en Mini-Suite hytt eller bättre. Dessa hytter kan finnas på vilket däck som helst och tilldelas upp till en dag före ombordstigningen. Även om dessa hytter har balkonger, kan utsikten vara helt eller delvis hindrad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Aft-Facing Balcony

Gästerna kommer att njuta av varje tum av dessa hytter, med tillräckligt med utrymme för att sova upp till fyra gäster. De två nedre sängarna kan omvandlas till en queen size-säng och den konvertibla soffan drar ut för att sova ytterligare två. Du har också en sittgrupp och glasdörrar från golv till tak som öppnar mot en egen balkong. Eftersom dessa är aft-facing, är utsikten från balkongen verkligen oförglömlig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Balcony

Dessa hytter är idealiska för hela familjen och har plats för upp till fyra gäster med två lägre sängar som konverterar till en queen size-säng, en Pullman-säng och en bäddsoffa. Det finns även en sittgrupp och glasdörrar från golv till tak som öppnar mot en egen balkong.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mid-Ship Balcony

Dessa midskeppshytter rymmer upp till fyra gäster och har 2 lägre sängar som konverterar till en queen size-säng, en Pullman och en bäddsoffa. Här finns även en sittgrupp och glasdörrar från golv till tak som öppnar mot en egen balkong med fantastisk utsikt. Eftersom de är mid-ship, kommer gästerna att ha enkel tillgång till allt ombord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Balcony

Balkong hytter har 2 nedre sängar som konverterar till en queen size-säng, en Pullman och en bäddsoffa. Det finns även en sittgrupp och glasdörrar från golv till tak som öppnar mot en egen balkong.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sail Away Balcony

En Segla bort balkong hytt garanterar en balkong hytt eller bättre. Dessa hytter kan finnas på vilket däck som helst och tilldelas upp till en dag före ombordstigningen. Även om dessa hytter har balkonger, kan utsikten vara helt eller delvis hindrad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Oceanview Picture Window

Dessa hytter har stora fönster med fantastisk utsikt och kan bekvämt passa upp till fyra gäster, vilket gör dem perfekta för familjer. 2 lägre sängar omvandlas till 1 queen size-säng och ytterligare sängar finns för att rymma upp till 2 gäster.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Oceanview Picture Window

Dessa Oceanview hytter har tillräckligt med plats för upp till 3 gäster och inkluderar 2 nedre sängar som konverterar till en queen size-säng och extra sängar för att rymma en extra gäst. Gästerna kommer också att ha en fantastisk utsikt att njuta av från stora bilden fönstret, tillsammans med Rumsservice och många fler bekvämligheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mid-Ship Oceanview Picture Window

Upp till 3 gäster kan bo i dessa hytter med 2 lägre sängar som konverterar till 1 queen size-säng och extra sängar för att rymma ytterligare en gäst, samt ett bildfönster där du kan njuta av utsikten. Dessa hytter är boende mitt i skeppet, vilket innebär att gästerna har enkel tillgång till allt ombord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mid-Ship Oceanview Porthole Window

Upp till fyra gäster kan bo i dessa hytter med två lägre sängar som konverterar till en queen size-säng och extra sängar för upp till ytterligare 2 gäster, samt en hytt för att njuta av utsikten. Dessa hytter är boende mitt i skeppet, vilket innebär att gästerna har enkel tillgång till allt ombord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Oceanview Porthole Window

Upp till fyra gäster kan bo i dessa hytter med två lägre sängar som konverterar till en queen size-säng och extra sängar för upp till ytterligare 2 gäster, samt en hytt för att njuta av utsikten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Obstructed Oceanview

Dessa Oceanview hytter sover upp till fyra gäster och har antingen ett bildfönster eller en hytt, med en hindrad utsikt. 2 lägre sängar som konverterar till 1 queen size-säng och extra sängar finns för upp till 2 gäster.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sail Away Oceanview

En Sail Away Oceanview hytt garanterar en Oceanview hytt eller bättre. Dessa hytter kan ha ventiler eller bildfönster och vyn kan vara helt eller delvis hindrad. De kan vara på vilket däck som helst och tilldelas upp till en dag före ombordstigningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Inside

Dessa Inside hytter är det mest prisvärda sättet för hela familjen att kryssa. De har plats för upp till fyra gäster med två lägre sängar som konverterar till en queen size-säng och extra sängar för upp till ytterligare 2 gäster. Och naturligtvis, Rumsservice och många andra bekvämligheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mid-Ship Inside

Dessa hytter har plats för upp till fyra gäster och har 2 nedre sängar som konverterar till 1 queen size-säng och extra sängar för upp till 2 gäster. Dessa hytter är mitt i skeppet, så gästerna har enkel tillgång till allt ombord.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Inside

Dessa Inside hytter är det mest prisvärda sättet att kryssning. Det finns plats för upp till fyra gäster och de inkluderar två lägre sängar som konverterar till en queen-size säng och naturligtvis har du rumsservice och många andra bekvämligheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sail Away Inside

En segel bort inuti hytt garanterar en Inside hytt eller bättre. Dessa hytter kan finnas på vilket däck som helst och tilldelas upp till en dag före ombordstigningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Norwegian Gem

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor