WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Tuscan Grille

På Tuscan Grille serveras ikoniska italienska rätter som handgjord pasta, hantverksmässig salumi, fisk, köttstyckat kött och USDA Prime torråldrade biffar med en modern twist i en livlig och sofistikerad atmosfär. Vinlistan erbjuder öl, autentiska italienska cocktails och regionala italienska viner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Qsine Restaurant

Restaurangen Qsine är öppen för middag och serverar global mat med härliga vändningar och experimenterar med olika smaker, texturer och presentationer för att tillfredsställa alla sinnen samtidigt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Main Restaurant

Denna sofistikerade restaurang är perfekt för gäster som njuter av fina middagar. Här erbjuds ett brett utbud av globalt inspirerade klassiska och moderna rätter som skapats av en kock med Michelinstjärna. Restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Oceanview Café

Oceanview Café är ett kafé i marknadsstil med utvalda erbjudanden inspirerade av de destinationer som fartyget besöker under kryssningen. Restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

AquaSpa Café

AquaSpa Café är en sparestaurang där gäster kan njuta av färska, hälsosamma, spa-inspirerade läckerheter som ger näring åt kropp och själ. Restaurangen är öppen för frukost och lunch.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Blu

Blu är en intim, elegant restaurang med fräscha och moderna utsikter, som serverar uppfinningsrika rätter som kan paras ihop med hållbara och biodynamiska viner. Restaurangen är öppen för frukost och middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luminae

Luminae är reserverat endast för gäster i Suite Class. Menyn har banbrytande, globalt inspirerade rätter som inte finns tillgängliga i någon annan restaurang ombord. Restaurangen är öppen för frukost, lunch på havsdagar och middag. En ny, ny meny serveras varje dag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mast Grill

Mast Grill ligger vid poolen och är den perfekta platsen för att tillfredsställa dem mellan cravings med en läcker hamburgare eller gourmetsnacks.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Darwin’s Restaurant

Restaurangen Darwin's erbjuder vardagliga, öppna sittplatser, och gästerna kan njuta av färsk fisk fångad av Galapagos fiskare som serveras med lokalt odlad frukt och grönsaker till frukost, lunch och middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lawn Club Grill

Lawn Club Grill är öppen för lunch och middag. Gäster som vill göra det kan uppleva spänningen i att grilla sitt eget kött och njuta av en en-mot-en-interaktion med restaurangens kockar där de får en lektion i rätt grillningsteknik och visas andra knep i handeln. Menyn erbjuder ett utbud av grillspecialiteter inklusive USDA val nötkött, fjäderfä, skaldjur och grönsaker. Det finns också en gourmetsalladsbar, och du som gillar pizza kan välja egna pålägg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Murano Cruise Ship Dining

Muranos meny är inspirerad av klassiska franska rätter med en modern twist. Restaurangen är endast öppen för middag, och gästerna kan titta på medan vissa signaturrätter tillagas på bordet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Silk Harvest Cruise Ship Dining

Det livliga neonet i Shanghai och Tokyo möter de djupa röda och dämpade ockra från gamla tempel vid Silk Harvest. Favoritdestinationer i Asien inspirerar middagsupplevelsen, och servitronerna, alla från asiatiska länder, kommer att vara glada över att ta sig igenom den expansiva, autentiska asiatiska menyn.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sushi on Five

Sushi on Five kommer att tillfredsställa sushiälskarnas sug efter lokalt producerad, autentiskt tillagad sushi och andra japanska specialiteter från en meny skapad av expert krögare och sushikock, Yoshikazu Okada.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Porch Seafood Restaurant

The Porch Seafood Restaurant är inspirerad av den lantliga charmen vid havet i Hamptons, med soldapplade gräsmattor, vackra solnedgångar och måttlig havsutsikt. Här erbjuds en lunch- och middagsmeny med färskaste fisk och skaldjur samt en rå bar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Celebrity Constellation

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor