WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Iconic Suites

Iconic Suites ligger högt upp på skeppet med panoramautsikt, och är de lyxigaste och rymliga på skeppet, bekvämt tillmötesgående upp till sex gäster. Varje svit har en stor uteservering med eleganta möbler, en egen bubbelpool och en täckt dubbelbäddsoffa. Inuti finns det två sovrum, två badrum, var och en med en full dusch och ett bubbelbadkar, och även ett in-suite butlerskafferi för dem som vill underhålla. Andra bekvämligheter på rummet inkluderar en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Gästerna kan njuta av tjänster som daglig make-up och uppbäddningsservice samt 24-timmars rumsservice.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Penthouse Suites

Penthouse Suites inkluderar ett master bedroom med badrum och omklädningsrum, ett vardagsrum/matsal område, gäst sovrum med badrum, terrass och privat bubbelpool. På rummet kan du styra allt från belysning till temperatur. Varje svit har även en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Gästerna kan njuta av tjänster som privat butlerservice, daglig smink och uppbäddningsservice samt 24-timmars rumsservice.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Royal Suites

Alla Royal Suites har lyxigt stort vardagsrum och matplats med panoramafönster från golv till tak, ett sovrum med 1 king size-säng som vetter mot panoramafönstret, ett stort badkar, separat dusch, dubbelhandfat och en rymlig egen veranda. På rummet finns en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp.

Som gäst på Royal Suites har du exklusiv tillgång till The Retreat, som har en privat restaurang, en exklusiv lounge och ett privat poolområde med egen poolbar. För gäster som behöver mer utrymme kan Royal Suites anslutas direkt till Iconic Suites.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Edge Villas

Edge Villas är två våningar lyxiga, strandnära bostäder, sömlöst blanda inomhus och utomhus levande med privata terrasser och fönster som ser ut över avsvalkningspoolen till den otroliga utsikten bortom. Dessa boende i 2 plan har ett sovrum och två badrum, perfekt för upp till fyra personer. På rummet finns en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Edge Villas har direkt tillgång till The Retreat, ett exklusivt område för Suite Class-gäster med soldäck, pool och bar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Celebrity Suites

Alla Celebrity Suites har ett stort vardagsrum och matplats med panoramafönster från golv till tak, en egen veranda och ett sovrum med 1 king size-säng. I det delade badrummet finns ett pulverrum, en separat bubbelbadkar/dusch och en mastersdressing med dubbla handfat och fåfänga. Andra bekvämligheter på rummet inkluderar gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp.

Celebrity Suites har exklusiv tillgång till Retreat. Här finns en privat restaurang, en exklusiv lounge och ett privat poolområde med egen poolbar. Celebrity Suites kan anslutas till en Edge hytt med oändlig veranda för att skapa ett utrymme perfekt för familjesemester och semestrar med vänner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sky Suites

Sky Suites erbjuder en blandning av vidsträckt utsikt och intim lyx. Dessa stora sviter har en king size-säng som vetter utåt för utsikt över den stora utomhus. Sviterna har en sittgrupp med Kelly Hoppen och en rymlig, egen veranda. Det delade badrummet har ett stort bubbelbadkar med dusch och en skjutbar panel med utsikt över rummet och havet utanför. Andra bekvämligheter på rummet inkluderar gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp.

Som gäst på Sky Suite har du tillgång till The Retreat, som har en privat restaurang, en exklusiv lounge och ett privat poolområde med egen poolbar. Sky-sviterna erbjuder också en mängd olika anslutningsmöjligheter till andra hytter för familjer och vänner som vill bo nära när de reser tillsammans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Concierge Class Staterooms

Som namnet antyder kommer Concierge Class hytter med en dedikerad concierge som alltid finns till hands för att hjälpa dig med gästernas semesterbehov. De minutiöst inredda rummen är utrustade med king - eller queen size-sängar och två lägre sängar, varav de flesta är konvertibla till king-size sängar. Vissa hytter kan ha en undersäng. På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp medan tjänster inkluderar städning 2 gånger dagligen, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk service.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Edge Stateroom with Infinite Veranda

Med en knapptryckning förvandlas hela boytan på dessa hytter till en veranda som gör att gästerna kan gå direkt ut till vattnet. På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar städning 2 gånger dagligen, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk service. Anslutande hytter finns tillgängliga för större familjer och grupper.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Veranda Staterooms

Sunset Veranda hytter ligger i aktern av fartyget, vilket garanterar den bästa utsikten över hisnande soluppgångar och solnedgångar. Dessa hytter har de största verandorna i alla Edge Class hytter och bekvämligheter på rummet som inkluderar gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. timme rumservice, is på begäran, Tvättservice och gratis strand handduk service.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Panoramic Ocean View Staterooms

Panoramic Ocean View Hytter ligger framför och mitt i skeppet och har fönster från golv till tak med fantastisk utsikt över det ständigt föränderliga landskapet. Dessa hytter är idealiska för familjer och har bekvämligheter på rummet som har gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Gästerna kan också förvänta sig tjänster som daglig städning, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk service.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean View Staterooms

Ocean View-hytterna är överdådigt inredda och har rymliga vardagsrum. På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar daglig städning, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Inside Staterooms

De privata och perfekt proportionerade Inuti hytter kan anslutas för större familjer och grupper som kräver mer utrymme. På rummet finns en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar daglig städning, rumsservice dygnet runt, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

AquaClass Suites

Aqua Class Suites ligger i närheten av spaet och är den ultimata spa-inspirerade upplevelser, utformade för att njuta av en mängd olika spa-inspirerade hytter som inkluderar Bossini-duschpaneler, aromaterapi-diffusorer, kuddmenyer och dagliga leveranser av smaksatt te och färsk frukt på begäran . På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp medan tjänster inkluderar daglig städning, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk service. Om du bor i dessa sviter har du obegränsad tillgång till The Sea Thermal Suite samt en dedikerad spa-concierge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Ocean View Staterooms with Verandas

Deluxe Ocean View Hytter med Verandas ligger i båda ändar av fartyget och erbjuder rymliga vardagsrumsdelar och vidsträckta verandor där du kan njuta av morgonkaffe och solnedgångar på kvällen. På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar daglig städning, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Ocean View Staterooms

Deluxe Ocean View Hytter är överdådigt rymliga och erbjuder fantastisk utsikt över det ständigt föränderliga landskapet. På rummet finns gott om garderobsutrymme, en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar daglig städning, 24-timmars rumsservice, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Inside Staterooms

Deluxe Inside hytter erbjuder gott om bostadsyta, större badrum och mer lådutrymme. På rummet finns en personlig minibar, en gratis morgonrock och väska, en interaktiv platt-TV från Samsung och ett privat värdeskåp. Tjänsterna inkluderar daglig städning, rumsservice dygnet runt, is på begäran, tvättservice och gratis strandhandduk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Celebrity Constellation

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor